louisbeaggert.blogg.se

A Bitch working at grouphome vandisvägen in Stockholm.

<3

Publicerad 2013-10-29 22:18:10 i Allmänt,

Kvällens tur på cykel bjöd på att darling skrek att hon inte älskar mig men en då la hon tid att rita både <3 och skicka både Fredrik och Ritta på mig så nog kan man känna kärlek! Dessutom tagit den billiga bilen vilken kärlek :B:B </3

Wetdog

Publicerad 2013-10-24 00:43:24 i Allmänt,

När livet är som bäst är när jycken kommer med ett fuktigt korvbröd!
 

C D E

Publicerad 2013-10-22 22:29:00 i Allmänt,

Det var en som sa att C D E betyder inflyttande vad fel det visar vilka problem det finns i samhället. C D E betyder problem ensamhet nerspyddhet och inte minst böter! Det vet alla med C D E. Vilket missförstånd det råder bland radio tanter!  Alltså Vi tar det igen C= Lastbilen du får böter för D = Busen med fulla tonåringar som spyr dig i ansiktet! E = släppvagnen som kör över dig!

mobförrådensdag

Publicerad 2013-10-15 16:53:00 i Allmänt,

Under dagen hade militären uppvissning flera av inventarierna i mobbförrådet har varit till köpcentret till och med den allra helligaste lesbiska klenoden Carro har luftats upp! Det visade sig att den gamla hederliga damtrallan fortfarande finns i förrådet! Advokat samfundet har även dom haft räkning av rävar i distriktet!

Mobförrådens dag

Publicerad 2013-10-15 12:44:04 i Allmänt,

Idag hölls den årliga mobbförrådens dag då öb visade upp kronjuvelerna som förvaras. förvånats värt var att just i detta förråd så stod en svensk Volvo och ingen BMW som brukar vara standard stridsvagn i Sveriges försvar i dag!
Men just denna avdelning av försvaret var väll lite fattigare än övriga områden det är i väntan på den där extra procenten så dom lyckas få in en unnicorn också! Alltså en stridshäst som moderatledaren utryckte det! observera att det åtminstone fanns en feminist fast att försvaret är fattigt  Becky har ju fortfarande inte fått någon sommar stuga! Noteras bör att en räv vågat sig fram för fotografering!
 
 
 

hundslyna

Publicerad 2013-10-04 22:16:22 i Allmänt,

Många tror att hundslyna skulle vara något elakt men hon har lika samets likt hjärta som bildörren!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela