louisbeaggert.blogg.se

A Bitch working at grouphome vandisvägen in Stockholm.

Ridskolan

Publicerad 2013-09-25 20:02:56 i Allmänt,

Vår duktigaste och flittigaste tjej har fått på sig ridhjälmen äntligen snart kanske hon lär sig sadla hästen. Nu när hundslyna är bort skrämd vi har dock en lite läskigare hundslyna att tackla. Torsken har lyckats skicka sin sötaste 10åring till ridskolan så kanske om fem år lyckats locka en ny kul söta 20åringar! Rebbe tillsammans i samarbete med Henke håller på att utarbeta en instruktions video för killar om penis enlarger. Så hundslyna kommer få lufta upp plånboken!

ridskolan

Publicerad 2013-09-18 19:42:37 i Allmänt,

På ridskolan har vissa elever äntligen lyckats komma i närheten av hästen. Snart kanske dom kommer upp i sadeln igen. Viktor har lärt sig att kliva av hästen en framgång! Vi är så stolta.

carlen night run

Publicerad 2013-09-17 23:28:12 i Allmänt,

Kvällens crusing lindesberg run med epicfail och petterson mini som publik anordnades.  En lugn tillställning där glittret i vattnet bröts av med den förbanade ciggaret lukt!

genus

Publicerad 2013-09-10 14:57:14 i Allmänt,

Som tidigare belysts så ska vi vissa hur många som är dessperata att ge sig på hetro sexuella för att ha en verksamhet i landet sverige då har vi inte räknat med bögporr industrin. dessa är inte ute efter vård av sjuka utan tvärt om dom ska göra sjuka. vi har inte räknat med aftonbladet. och diverse.Alltså två sidor a4 för att fiskisera sverige det räcker inte med två a4 sidor med pedobears och barn porngraferare det är därför mdet enbart finns två utreddare av barn porr brott i sverige och ingen som hälst granskning av dessa vi har dessutom
inte tagit med festerna runt dessa. Det är dessa artister som type e-Type flyr från dom är så penning stinna att inte ens grannen går säker för dessa!
 

regnbågs xxx

Publicerad 2013-09-07 23:43:00 i Allmänt,

Lesbiska små skol flickor har fått en ny tidning FT heter den och är öppenbarligen väldigt populär bland dom yngre flickorna när dom ska kratta gräsmattan.
 
 

årets kramdjur

Publicerad 2013-09-04 16:22:27 i Allmänt,

juryn har korat årets kram djur det blev matildas kompis i år! efter att bety varit kramdjur två år i rad! .)
Även Wendlys kompis var med på evenemanget.
 
 

dagens

Publicerad 2013-09-02 17:27:56 i Allmänt,

Dagens äventyr tillbringades med kaatt ungen hanna. Hon hade även sin kärraste regnbåge med sig och var och kollade på pedografernas skola genus upsala. Även kändes johans flikvänn med väninna var i kvarteren med sin forskar bmw. En sväng förbi Telegraf producenternas center vissade sig vara en riktig flopp två regnbågs tjejer och 99 av obekant sort så depressionen lyste flera kilometer. Man förstår varför man skulle behöva korsa genus och kth med hjälp av en normal begåvad livs coach för att få en flock rävar! Men mamsen hade fått lite jobb så kanske det kan bli en legobit typ aros med lite rundade hörn och en risbuske bredvid! men som ära en vandis phone av fem.
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela