louisbeaggert.blogg.se

A Bitch working at grouphome vandisvägen in Stockholm.

Bäckby skolan

Publicerad 2014-03-26 19:55:00 i Allmänt,

Som jag tagit upp tidigare så hård satsar jansson på bäckby skola som autism skola Det vill säga stöd under visnning och special undervissning vilket kan låta fint. Men själva verket så döms ditt barn till en handikap ersättning på ca 4000kr i dags läget plus bostadstillägg. Ditt barn får inte ens chansen till ett jobb autism är i dags läget botbar det finns specialföretag i världen som säljer dom tjänsterna att just bota ditt barn. Det kostar massor men kan vara ett bättre alternativ. Tänk på att det fritt fram för vem som hälst att bekosta både den vården och andra psykoterapier som homo borttagning osv och tänk på att du har rätt att ta en utländskläkare.
 
 

råby3

Publicerad 2014-03-10 21:13:00 i Allmänt,

lärare mdh fiskstämpel ganska meningslös typ sikta på en annan lärare... I18 till höger fin trefingrad.
 Snutens span ett tecken att se polisen är i galerian är att samtliga utrikes är borta.. Han i grönt tillhör weden en av dom sjukaste hon vill slå ihjäl varenda arbetslös och gräva ner det bästa hon vet är att hitta på beskylningar vilket är lätt närman har yrki vid sidan den erkända seriemördaren som varenda man i Sverige ser ner på! tja utom fisken. Dom har alltså pressis samma syn ser ner på arbetslösa ta pengarna gå in i derass lägenheter och ta små saker eller flytta mimer ställer alltid upp med nyckel till dessa så glöm säkerheten vovve model stor gäller i dessa kvarter annars har du inga saker kvar..
 

råby2

Publicerad 2014-03-10 21:06:06 i Allmänt,

Läkemedels polisen åker enbart och spyar folk som vägrar bli bögar och försöks djur åt alberjan och Jyrki.
[url]https://anonfiles.com/file/3bc630b513a22b3f9e18f565d616d379[/url]

polisens parkering råby

Publicerad 2014-03-09 12:59:31 i Allmänt,

Polisens parkering bilar som ofta är till salu och saboteras när dom säljs .Dom tillhör alltså lindström och jansson. Alltså köper du någon bil av dom räkna med fel som växellådan som min där dom slagit av kulan till koplings armen. Det är alltså forskingsbilar du blir bort plockad om du köper en. Dessutom får du dom stora killarna efter dig. Den röda Saaben har ståt på viksängsbil och plåt senaste 5 åren. och BMW körs senast av atila på polisen. Tänk på attparkeringen är tv övervakad... 
 

nurmen

Publicerad 2014-03-08 00:21:00 i Allmänt,

Nurminen så ser den fula polisen ut! Det är alltså dena markkolio sjönger om den finska attacken.
 
 

staffan jansson

Publicerad 2014-03-08 00:17:33 i Allmänt,

Det är staffan jansson som är skyldig i bland annat spanjorens fall i låten. Han vet dock inte vad hans ansvarsområde ligger i socialnämnden. märkligt att en sån person får sitta kvar i politiken när han inte har kunskapen om var hans ansvars områdde.
 

Nurminen

Publicerad 2014-03-07 23:57:00 i Allmänt,

Nurminen som driver Nurminen ab och bränner homosexella och tvånggifter folk mot deras vilja det är inte ett fall anlittar i dag polisens slags kämpar för att hota folk här en ur polisens special grupp. Han hotar och försöker att tvinga folk att ta bort bilderna en olaglig handling ingen av poliserna på adressen ingriper! personen jobbar åt norrortspolisen polisen och eskorterar den kända hjärnforskaren som är en av dom som sjungs om i dom spelningar runtom i landet.
 

weden

Publicerad 2014-03-07 15:03:11 i Allmänt,

Familjen weden och deras välgörenhet. För två årsen var claes wededen med carola och fick pris för att han tagit emot och hjälpt ett gäng prostituerade från kardista. Det han inte nämnde var att flickorna var anställda på psykvården i västerås och plockade från den lokala fotbollsklubben.
Dessutom så kastrerar och förföljer claes folk och är medlem i mot barnporen det menas att man åker runt hittar på att någon är peddo man använder dom mest attrativa tjejerna i 16-18 för att få i gång killarna samtidigt använder man sig av försvaret vilket hiltunen står för. sen försöker man sänka åldwr sakta osv för att sen kala dom bögar ställer dom inte upp så blir man torterad och förföljd.
hanna weden agerar lockfågel åker efter folk skrattar åt dom arangerar jippon skriver sin blogg meteroshower som om du läser den kalas du direkt peddo.
pontus weden hans åsikter är att arbetslösa ska leva på någon annan eller luft alltså noll kronor själv har han överflöd och kanske skulle prova socialbidrag eller det sämre sjukbidraget...
ann charlott weden jobbar åt polisen kan inte enns följa lagen annardnar jippon åt polisen.
Familjen är medlem i g20 en organisation som säljer mäniskor till behandlings företag under täck mantel av cykelklubb.
Dom har även johan med i g20 och en snubbe som jobbar på Mälarenergi det är alltså denna klubb som står för barnporren i västerås. claes och mälarenergi till höger till vänster försvaret spannare. Dom har även jannson i sin grupp.
 
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela