louisbeaggert.blogg.se

A Bitch working at grouphome vandisvägen in Stockholm.

The first kick

Publicerad 2013-07-31 22:35:25 i Allmänt,

Hi today becky's first kick on her fetal it was so amazing! we hope the leader get a healthy one! and the sock was of a good qaulity! it come to be the first 10D birth ever! so amazing! itś gender birthday. they have already pronanced that betty have paint it in rainbow colour already! good work bro...

veden

Publicerad 2013-07-30 22:23:26 i Allmänt,

veden har fått en hingst så trevligt för henne. När dom andra pc typ nöjer sig med genus profil tjej och holken på 10an. fast den andra blev ju såld i mitten hur man nu räknar mitten i sundsvall. dalälven-småland är ju tp mitten nyköping mitten eller något.

inför becky paraden

Publicerad 2013-07-30 22:15:23 i Allmänt,

Det är lungt becky paraden drar bort henke och hans gäng till och med gustavsons gäng är på gnägg paraden.
Becky måste typ vara så stolt så han gör båten Anna på scen en sån show vissas bara på henke net.
Dom stakarna till och med hästarna har det bättre i svergie! Och kanske kommer lille bengt ut på paraden med sin man Lövhagas blomster årets par eller vad säger man så fucking cheap!
Lugnt har beställt normalms Lisa från henke känns som den kunde göra höst mörkret.
 

Så här

Publicerad 2013-07-30 17:39:51 i Allmänt,

Nu när båten anna inte seglar längre så får vissa skicka sina kompisar till ayia napa glöm inte att beställa med sig drinkarna från stureplan så ni får kvitto på den "skatteavdrag" och ta beställa med en rulle från GENUS för dig som inte vet vart du ska vända dig så beställer du på Genus i upsala stort utbud mycket fina sport tjejer. Broshan hade typ bra smak! Vi får tacka vår landsfader becky för sveriges stora utbud först vargbukten sen genusbukten!

Den gamla

Publicerad 2013-07-29 23:28:27 i Allmänt,

Den gamla tidens störsändare måste varit än av dom bättre sätten att avlida på rätt konstruerad måste det gått fasans fullt fort? Dom gamla dokumentärerna behandlar inte riktigt den saken men med tanke på hur det känns att få en bränning med dagens system så är brännande huvudvärk och typ förlamning av känsel sinnena!
Man förstår när man sett hell heten vad många saker beror på och även vilka som håller på vilka som typ driver sjukdomsfallen i världen. Stor del av läkemedel skulle kunna avskrivas direkt och andra sättas in med större och bättre effekt man skulle sonika få bättre snabbare mer kostnads effektiv vård och större friskhet på mäniskor överhela världen. Men det görs inte på grund av ekonomiska intressent och genus perspektiv! Så alltså tog man bort en Henke så får man 30 friska direkt! alltså ett genus perspektiv!

Till svampen

Publicerad 2013-07-29 22:48:50 i Allmänt,

När man målar om svampen nästa gång kan man typ köpa lite billig använd natrium sulfat att tillsätta sin falurödfärg för döda svamp på växt typ genus perspektiv på det hela! Alltså Henka svampen!

så facking PC

Publicerad 2013-07-29 22:11:00 i Allmänt,

Folk har i sverige blivit så fuckinging PC ingen vågar säga sin åsikt! Man ger sken av den så kallade PC stillen typ att vara regnbåge och göra becky du vet bro typ istället för att våga vara sig själv.Alla är typ rädda att bli stämplade av fra cia nsa osv säg som det staten tystar er man vet att barnbarnen får problem osv om man inte är på genus sida. Att dom dessutom åker runt och tar betalt av folk för remade och sprider ut rykten tja det kan jag också göra om jag satt med en dipol och militärens fjärstyrningssystem. Kan fortfarande säga att jag inte tar en kille vare sig vad tomas eller jyrki säger jag väljer själv! PC carro bjussade på ÅSA idag! GUstavssons Arboga tycks redan gått över till Tyska flaggan så varför inte sätta upp nato flaggan också och typ dubbla golfklubborna. Det är ju typ över för gustavsson nu får ju hanns dotter typ chansen fast hon kanske satsar på klubban i stället säker put ger en fri psykolog på genus!

dagen

Publicerad 2013-07-28 21:23:00 i Allmänt,

Dagen tillbringades på sofan Med två hårda bränningar min pappa trodde jag sov lite hemskt att inte kunna röra en muskel men tja sånt är livet vi går vidare med becky rapport about genus tänk vad MSD måste vara piss.
och att jossan typ fått fri pass!

Sjöbo

Publicerad 2013-07-28 13:09:20 i Allmänt,

Sjöbo distriktet har fått sällskap så snart finns bara socialdemokrater och moderater kvar! Man får tycka vad man vill om det men att hindra demokratiska uppfattningar med genus och läkemedelsbolag är ett fullt trick som definitivt inte ökar demokratin utan storföretagens makt så! Så dom som är med i Sjöbo partiet och liknande kommer snart se MSD verksamhet!

Dopamin sänkande

Publicerad 2013-07-28 11:38:00 i Allmänt,

Dopamin sänkande läkemedel har under många årtionden används av psykvården  dom gör sig bättre i soptunnan än någon annanstans. Om dopamin skulle påverkat några psykiska effekter så skulle varje idrottsman suttit i psykvårdsavdelningen! Man brukar i psykvården sitta och ljuga patienterna som kommer in och darrar som asplöv och typ vill slänga sig framför en buss av dopamin brist att det bara är en biverkning sen skickar man i dom pargitan som är en dopamin höjande medel alltså får du först ett sänkande sen höjande medel för att hamna någonstans lite minus men ändå må dåligt alltså en bestraffnings åtgärd som är brottslig. Resultatet blir att patienterna som ofta har betydligt högre IQ än dom idioter som sitter och skriver ut medicinerna får börja förbruka ciggaretter alkohol godis mat och dylikt för att komma tillbaka till noll!  Man kan mätta dopamin nivåer oss människor och elitidrottare ligger högst samt missbrukare därför som dom fortsätter med sport och missbruk dopamin ger en lyckokänsla vilket visar varför piller som Voxra är så populära. Så om din läkare vill att du ska prova begär ett prov innan på halterna han kan inte neka dig att få en mätning!

En bild

Publicerad 2013-07-27 17:18:13 i Allmänt,

En bild säger så mycket mer än tusen ord om vilka som håller på i Sverige! Glöm inte att titta i backgrunden deras finna mammor har samma hobby alltså att trakassera andra mäniskor dessa är sjuka och behöver hjälp!
 

Så vilka

Publicerad 2013-07-27 11:37:28 i Allmänt,

Alla skända personer från musiker till FN med arbetare vet om utpressningen av folk. Man stänger på genus av känslor i utpressnings syften och politiska syften polisen som redan sålt ut sin verksamhet till kriminella element.
Eller ta den lilla Hemlin som dom fått flytta från ena stället till det andra stället! Hennes släkt är ju typ amfetminister
Och ändå ska hon bestämma vad andra ska göra! Lika dant ser det ut på hela genus kriminella som inte har klarat samhället!

Hanna

Publicerad 2013-07-27 00:47:40 i Allmänt,

Hanna har återigen skickat ut sina kolla Girl scouts från Vallby. Tråkigt för dom så kommer dom aldrig att få Merk stöd med KBT hostmediciner och en rik kompis som kan betala för att hon ska prostuteras sig.
Man ska inte glömma att forsknings resultaten finns att hämta hem på forsknings avdelningen på Edwardsons genus. Hennes mamma kan ta sagon i skita själv vi har valfrihet i Sverige. Och idrottsrörelsen borde rannsaka sig själv och kanske och offra en sekund på sig själva att bränna om sig  på Tänk vad pinsamt för Edwardson släkten.

Becky dream land

Publicerad 2013-07-26 20:14:00 i Allmänt,

 
Som det senaste i granskningen v Becky Dream land så kommer de Big escape Group care vandis. Hur den svenska eliten försöker fly sina henningar och chemicalie behandlingar! i det här fallet vandis carema en i familjen MSD!
 
 

Finest girls

Publicerad 2013-07-26 17:03:05 i Allmänt,

Hur får jag se dom snyggaste tjejerna i värden typ fotbollsdamer du begär ut filmen på valfri spelare i lagen. Mot den en skallig kostnad får du tillgång till forskningsmaterialet som i dag täckare flickorna Becky och hemlis är ganska stort och fint arkiv som är tillgängligt för dig!

Så hur går det till?

Publicerad 2013-07-24 22:06:35 i Allmänt,

Jo du går till din psykolog kommer ni inte överensen vemdu ska gifta dig med så plockas medeciner som bloodtrycks medeciner fram! för att du ska förstå vinken så vissar han upp sin lite starkare medecin upp!
Antalet medeciner du kan få utskrivna av tomas och hans crew upgår till slut till ett handfat. Det är naturligtvis subventioner på sådant så skattebetalarna får betalla skitt som är helt värdelöst förtror någon seriöst en dopamin sänkande medecin hjälper när du ena dagen får en höjande. Alla med lite inblick vet dopamin ger en lugnande effekt och stärker motoriken. Om den skulle behövas sjusteras finns fina mätmetoder som FMRI maskiner som kan exakt räkna mängden dopamin. Man kan även göra bloodprov som då påvisar ett hormon i boodet.

Men gick du i fällan?

Publicerad 2013-07-24 19:00:00 i Allmänt,

Det är inte försent att slänga ut regnbågen och bli en öring igen! Prostituns service gender ställer upp på dig det finns alltid ett forsknings projekt som du kan kasta in några baggisar för att få free service och rund smörjning så gör som betty hosta upp ett baggis paket och köp din granne eller något en regnbåge eller den längre huggormen?

Min morbror

Publicerad 2013-07-24 18:55:01 i Allmänt,

Min morbror Benkt hade blivit stämplad det är från mig! med försöker man smita folk med pesten så kan man ha en skadad fot! Bara för du gillar den sjuka blomster på lövhaga så behöver inte andra gilla såna aktiviteter! Dom få sekunder det tar att bli frisk hade du kunnat unna dig? När du ändå ska vara ett föredumme för wombatsen! Tänk att det snart inte finns några normala i service sectorn så becky kanske skulle låta trucken vara och göra dina normala kompisar i ponny club!

PK

Publicerad 2013-07-22 23:39:25 i Allmänt,

Tänk vad lätt det är att ha en åsikt i frågor som typ PK flickorna när dom har mammor som jobbar på media psykologi att bara ringa mamma och gråtta ut och hon kommer springandes från vandies. Och att man dessutom tjänar pengar på det. så puss hanna på ridskolan. 

en liten tävling

Publicerad 2013-07-22 21:29:02 i Allmänt,

En liten tävling om vem som är transvetstitt av metros reportrar? en lite ledtråd bott på viksäng oj då det hade ju alla gort så lättare nej :)

Becky

Publicerad 2013-07-22 19:08:03 i Allmänt,

En coca cola reklam kampanj med skrytt om vilka hon skulle gort försöker hon att få bort stämpeln att vara lesbisk. Eller rättare sagt försöker hon ge sken av att vara regnbåge! Snabbeln är ju borta med vinden och någon ny växer inte ut! Ungefär som med båtarna när dom är sänkta så kommer dom inte upp igen inte hela i vart fall!
Det håller även på att spelas in en film om när snabbeln försvann i bollywood! fast det är typ en hemlish pojkvänn

Fredrik

Publicerad 2013-07-22 12:14:49 i Allmänt,

Har undrat lite vem fredrik är men efter många långa hår klianden så har vi kommit på att det är han som går under namnet frida i metro en typ becky kasern. Hans pojkvän brukar gå på gym också så stark ser ut som buldog när han tar i lite carlen perspektiv typ ulla har en rumpa som hon och barnen brukar sjunga. Tänk att johan fick ett sånt genus perspektiv med ett hellt läkemedels bolag bakom sig. inte undra på att han kallas hingsten på runt om i landet. Det var alltså inte bara ponnysar hade utan lite diverse. Vilken höjdare att MSD fått licens på trilafon med läke kompetensen som finns så kan man köra idrottsrörelsen fem gånger det är typ där dopamin halten är som störst och vaneföreställningar härjar. Fast MSD kanske skulle lärt sig mätta dopaminet? Ett högteknologiskt företag som dom borde kunna både fmri maskiner och bloodprov? Fast när dom har adrian som blåster så är det en höjdare puss carro är så sött!

Hanna

Publicerad 2013-07-22 11:59:00 i Allmänt,

Dagen började bra först arbogas nya top 18 lirare en bk 30 satsning av grabbarna bombardier!
Sen Rarra söta edward en sån söt med naturlig flicka med sig en av dom som inte edwardson satt vantarna i ordentligt än? Tänk vilken lycka att få se skatte pengarna gå runt för vad kostar inte en idrotts karriär med MSD support och personlig rundsmörjare? Tur att dom kan kalla det genus perspektiv och sen plocka bort konkurenterna med mamsen! Alltså mer än tre fina rara flikor på mindre än 2 timmar lite hemlin perspectiv på tillvaron!
Tur att MSD har sin kontakt grupp wallman på polishuset man riktigt förstår varför valle var lite törstig och bert fick problem!
Glömde stakars lilla lisa som fick typ jobba en sån här dag!

berg

Publicerad 2013-07-21 15:47:00 i Allmänt,

En spännade uptäckt är hur nära maffian är genus forskningen vi har johan berg en i berg släkten som suttit på kumla på mer än 8år är alltså i bekantskapskretsen till Carina berg och är med i x-team. Tänk vad fint med maffia från både öst och väst samarbetar både med genus och MSD och dessutom styr polisen.

kastrering

Publicerad 2013-07-21 14:22:16 i Allmänt,

Snart ska  även tjejer börja steriliseras när yrki inte längre kan hitta några nya män! i Sverige som inte blivit steriliserade med den sedan 20 år tillbacka använda KBT metoden  när dom rika enbart återstår så måste dom ta några fattiga flickor. Så den berömda penis frakturen som det talas om i media det är den sanna utpressningen i Sverige och används av MSD som företräds av kvinnor jouren i Stockholm dom ger sig på vem som helst utan dom gort dom något och tvingar av folk pengar och ägodelar! ofta tar dom ett område i taget snart ska Adrians gäng göra Karlstad som man börjat bygga militärens område!

Bergen

Publicerad 2013-07-21 11:42:56 i Allmänt,

Bergen ditt glada signaltekniker från hela Sverige valfärdar för att få sin NATO träning efter grund utbildningen i svenska försvaret! Varje år åker ett antal och låsas jobba på sjukhus där typ men i själva verket så gör dom en så kallad Ulrich!

MSD

Publicerad 2013-07-21 10:40:00 i Allmänt,


Etiska regler och FN konventioner gäller dig med lycka till med framtida läkemedels försäljningen i Sverige!
Den så kallade karlens berg ligan.  
 

MSD

Publicerad 2013-07-21 09:45:00 i Allmänt,

MSD ett företag inom medicin forskning som sysslar med blandannat mappning en stor aktör i Västerås som även har aktörer inom landstinget och polisen. Man mappar alltså uppsjukdomar för att få sälja medicinen. En som är chef där är  Katrin Moeschlin msd Även Wallman jobbar där en släkt som är verksam i Västerås!
Därför kan man göra vilka försök man vill i Sverige även dom olagliga! bolaget är beläget i Stockholm och har koplingar till taiga som säljer kläder till blå ljus personal. Taiga brukar vara med där saker händer typ Varberg!
Lite som finns i lager antagligen kommer trillion läggas till igen. http://www.msd.se/vara-lakemedel/

klas kompisar

Publicerad 2013-07-21 01:51:28 i Allmänt,

ok nej jag och hemlin är inte klas kompisar fast hennes kompisar verkar tro det från första klass och jag är inte heller med i hennes lag fast dom verkar tro det! jag fattar att hennes kusin Malin saknade gården kanske var det pappa Bengts kurser i dipol träning för flickorna som gjorde områdets pojkar så otåliga att dom var tvungna att klappa ner pensionären på klokartorpet. fast dom var väll tvungna att träna inför genus.

Fattiga

Publicerad 2013-07-21 01:39:07 i Allmänt,

Till dom fattiga som tror dom skulle bli uppmappade och få lag tröjan glöm det idag är det dom som har eget företag eller jobbar som chef eller media som får vinsterna ingen annan så när den ej om talade fredriken som ingen känner i Sverige. fast det finns flera som vet vad han heter förutom carlen, hemlin, edwardson osv...
Så när du hör att någon slagit igenom i något fattigt område så är det egentligen bara någon losertill 99% som gärde en fuling och inte klarade dom höga kraven på dom fina skolorna! Vi kommer göra ett reportage om mc donken som låter sin personal trakassera folk när man representerar en tjänster sektor så ska man se till att sin personal sköter sig och behandla kunderna väll men även behandla sin personal väll. Inte för att jag bryr mig vad personalen säger till mig jag är van att ta skit det har jag alltid fått!

östersunds

Publicerad 2013-07-21 01:09:46 i Allmänt,

Lyx avdelningen från Östersund var nyligen på besök i Västmanland det lede till ett mord som vanligt när sjuk avdelningar härjar runt. så här på söndags morgon hon var i inte med på att göra FN men andra så håll tid godo en handbolls flicka som den lille flatta polis chefen kan gnugga sig mellan benen med inte änns forskare får hålla på så här! puss på dig man gifter sig med vem man vill!
 

eksjö psykratri

Publicerad 2013-07-21 01:01:39 i Allmänt,

eksjö psykiatri är tillför att hålla Löfqvist polares verkstads personal med sysselsätning när Husaberg inte längre gör  några crossar åt försvarets penis förlängare när dom inte var snabba och konkurrenskraftiga att slå sig in på försvarets stora nya lyxbils marknad! 

yrki hilunen

Publicerad 2013-07-21 00:56:00 i Allmänt,

Så vem är den finsksvinet som jobbat åt Sandberg under många år och plockat fram oscarson, Sandberg med fler idrotts prestationer och samtidigt åkt runt och ner medeciner och gort bort andra för den rika eliten ska känna sig duktiga! dom har även ett lokal kontor i centrala Karlstad där glädje flickan brukar husera!
 
 

roos

Publicerad 2013-07-20 22:57:52 i Allmänt,

vill passa på att tacka malin roos för orden kåtbock och typ tacka för den fina pos bilden puss på dig kåtbock hoppas du får dett bra på nya kåtbockarnas ställe kanske är dom regnbågar som dig!:)

Berg

Publicerad 2013-07-20 22:50:33 i Allmänt,

Som vissa vet så har släkten berg vissa kopplingar till en FD finskt lastbilsföretag som huserar i köpings trakterna alla som vet hur före detta öst styret fungerade vet typ att för att få köra lastbil mellan Ryssland och Finland så måste man typ vara lojal med ryska tjänstemän som numera styr ryskmaffia. Alltså är rysk maffia en stor aktör inom bland annat gender forskningen vilket börjar märkas efter som svenska landslaget i fotboll är väll etablerat på gender så blir snart Sverige regnbågat totalt.

ponystallet

Publicerad 2013-07-20 18:39:20 i Allmänt,

Det välkända ponny gänget har lyckats få ennu en skjuten i sverige. En stackare som var på fiske tur vart skjuten av polis efter fiske turen det välkända taiga som huserar i området har väll lykats ta död på ännu en nu när militären inte har något att göra längre och tagits över av finnar och norbagar så i väntan på NATO anslutningen så dom får ytterligare en 1% av stadsbudget måste man försörja sig på porr och häst tjejer!

Movie

Publicerad 2013-07-20 12:32:00 i Allmänt,

ABBfailure har färdigställt filmningarna av DAS boat ett hjälpmedel för kthś avdelning för förlisningar och inte bara ha en reklam tjej på data sektionen. För vem vet inte att dom snygga kaptenerna gick på LTH!
 

kroppspråk

Publicerad 2013-07-20 11:50:02 i Allmänt,

Kroppsspråk är en rent skitsnak man använder det bara för att dumma personer ska tro att dom kan läsa av dig på kroppsspråket alla som varit på en psykologi del i livet med någorlunda inteligens vet att dom använder andra tekniker som remoteviewing syntetisk telelpati. Inget kroppsspråk ivärden säger något om personen i fråga mer än är du psykolog eller är du inte med ser man tecken så är dom med i gänget! ofta kopplar man det till magnet pulser från mikrovågs sändare för att försöka påverka ditt medvetande att tro du är något du inte är alltså rena trakaserier med andra ord! En sak som blivit vanligare sen dom ledarna givit bort alla svenska företag till andra länder vilket kommer ge stora problem i framtiden med ökade psykosocial obalans i samhället. Man har helt enkelt med ett samlatt intryck låtit idotter som bryr sig mer om plånboken är extra tjock dom närmaste dagarna än om plånboken är jämtjock hela livet! En stor märklig sak är att sverige får ta ekonomiskt ansvar för baltikum och desutom skydda den redan kollapsade Euron bara en tidsfråga innan kollapsen är ett faktum inom tio år?

Bergen

Publicerad 2013-07-20 11:09:33 i Allmänt,

Bergen ett sånt fint land vilken tur att dom har samma lagstiftning som sverige så berg släkten kan extra knäka inte som östersjön men ett hav i anslutning. Normänen ställer verkligen upp på sverige vi får ju till och med ha ett olje lagar oss dom tänk vilken tur om arbetarna skulle komma till sverige.

psykologer

Publicerad 2013-07-20 11:02:01 i Allmänt,

Sverige skulle behöva minska sin stam med psykologer med 50% för en hålbar utveckling den över repressenterade marknad av folk som tar mutor backom ryggen i utländska bolag för att förstöra folks liv har exploderat. i dag vårdar man inte längre på psykos avd utan du blir inskolad på diverse läkemedel för du inte är omtyckt. Polisen ströntar i dena kriminella bana som inte följer svenska lagar och ofta sitter dom på dubbla stolar som polis och psykiatriska kliniken. Personligen vet jag personer som inte en gång utan flertalet gånger blivit av med saker som går att kopla till psykvården. Det är jan erik sandberg som är företrädare för den i västerås. Sandberg är en känd militär släkt och det vissar lite vad personerna inom vården blir drabbade av för vem har inte sett inslagen på youtube om microwave warefire osv mot civilbefolkningen. så när lilla yrki regnbåge säger att du skulle gifta dig så har han inget stöd i svensklag och gör således en brottslighandling vilket during nästa gång han sitter och läser sina färdigskrivna papper som dom i förväg utsedda nordlander släkt med fakombud nordlander. skriver under på. Vilket skattebetalarna får betala en ansende kostnad för!

aftonbladet

Publicerad 2013-07-20 00:51:00 i Allmänt,

Dagens artikel i aftonbladet om ernst var en ren avundsjuka mordent företagande går ut på att man redovisar ett minus så man får dra av lite extra på skattebetalarna. vem unnar inte ernst ett orangeri. Men skulle det inte vara härligt om fäbo jäntan tittade in när han gör kolsva!

film

Publicerad 2013-07-20 00:45:54 i Allmänt,

Fortsatta film inspelningar i dag om med ABBfailure fast att vissa försvårande omständigheter som varberg jägarna och södersjukhuset barn avdelning stör! Becky har startat en club för att vissa svenska folket vem hon gort den heter #KBK består enbart av tjejer. Det kan bero på den av högna slangen på brandbilen men dator haverier försvårar det högmorderna brandförsvaret!

svenska politiska

Publicerad 2013-07-19 18:21:16 i Allmänt,

Genom att studera tjända personer i media och samhälls industrier och läsa vad personer skriver får man en ganska klar bild om svenska terroristerna eller vad sägs om dom senaste turrerna runt sd med våldtäkter osv hur många tror seriöst dom skulle vara något värre än andra speciellt om man kollar vad andra sidan skriver på sina blogar och att det fans en facebok grupp med stoppa SD som dessutom har medlemar ur svensk militär som ska vara politiskt obunden inte bedriva politiskt förföljelse nu behöver man inte sympatisera med SD men vad är nästa? att psykiskt sjuka blir i hjäl skjutna för att dom varit och fiskat ditt har vi redan kommit sverige har hamnat i plats med diktaturerna som rawanda osv yttrande frihet politisk och förföljelse av alla typer existerar redan man kallar det psykos i sverige och liknande bara alltså en plats för folk som en grupp gubbar inte gillar alltså dom med göna mössor Men politiska personer ska tydligen inte kunna ha sex i sverige utan att genus jagar dom? Förut var genus något som upplyste om sex och samlevnad  och var typ fattiga idag åker Henke sport bil grabbana gör gorrilla tecknet samtidig som dom skrytter om att dom henkat sig.

justin

Publicerad 2013-07-18 23:43:18 i Allmänt,

Varför har inte justin blivit populär? Kan det vara sveriges allt mer sjunkande rykte efter julian affären att det utomlands går rykte om dom svår flörtade svenska tjejerna som gått på ridskolan förstör ryktet för svenska flickor från att vara frigorda till att vara dom värsta förteyckarna som älskar Henke och knullar med telefonen istället!
Och anmäler killarna så fort dom vänder ryggen till även om du inte gort en endaste något så blir man påhoppad därför svenska tjejer också kommer att få det tyffare på den redan sten tuffa media och mode marknaden med andra länder framsteg. Framför allt gynas andra nordiska länder som redan mer eller mindre exploaterat vår läkarkår så folk inte längre ens förstår vad dom säger endå kan dom bestämma allt i sverige utan vare sig domstolsprövning eller något annat!

finska attacken

Publicerad 2013-07-17 22:01:16 i Allmänt,

Som stolt hetro svensk så håller ABBfailure även på att titta på dom nordiska militärens överskott kommit in i sverige. För vem vill att fäbojättan ska vara miltärens spjutspets fast det kan vara lite trevligt med ponny girls så behöver väll inte försvaret köpa in en hel ranch?

serie

Publicerad 2013-07-17 21:56:18 i Allmänt,

Har hittat en jätte bra serie uggly betty heter serien http://www.imdb.com/title/tt0805669/  Kan starkt rekommenderas lite annat en kanal 5 gay army. kanske för vår utvickna roos att titta på.

ABBfailure DAS BOAT

Publicerad 2013-07-17 21:47:00 i Allmänt,

ABBfailure håller på med inspelningarna av DAS BOAT the "one" birthday pressent en realtids skildring om hur båtar better sig i stormigt vatten men även hur ett genus perspektiv kan spela in genom vikten av br kommunikation mellan båtarna. Även ett ekonomsikt perspektiv ska vissas vad en båt kostar!

Sydafrika

Publicerad 2013-07-16 11:16:00 i Allmänt,

Sydafrika spåret i Palme är en väldigt trolig kandidat då det i bekantskapskretsen finns vapen av just den typ som skött Palme. Dessutom fanns det ekoniska intressen!

Västerås

Publicerad 2013-07-15 18:42:42 i Allmänt,

En behandlingshem inom socialtjänsten har drabbats av ett mord kul att träffa några av tanterna som man träffat tidigare lite skumma skador dock bandage runt handen kul med deras koppling till psykos verksamheten i Östersund också tänk att vissa kan höra röster det och ha en bror som jobbar just med såna personer snacka om PR för psyk det är ju rena ramma marknadsföringen. Ungefär som rösterna säger vi har ringt polisen flera gånger för vi inte får vår vilja fram! Det är i Sverige förbjudet att tvångs gifta mäniskor det gäller även inom forskningen så att skylla på forsknings Project är löjligt du kommer inte runt lagen Henke och alla vet vem du är!
Snart är även Fredriks namn avslöjat sen kan kanal 5 slå igen portarna  för honom också. Det är naturligtvis jätte kul att Ernst i bergs kanal på 4 är så kompis med dessa kriminella mäniskor som är bästis med Holmgren!

MSD

Publicerad 2013-07-15 18:26:55 i Allmänt,

MSD ett företag inom medicin branschen deras verksamhet går mer in på att göra folk sjuka och använda folk som försöks personer man mappar in mediciner på mäniskor så som blodtrycks mediciner potensmedel och liknande sammarbetar med Sandberg bland annat och HENKE. Man håller på att försöker få tillbacka sin injektions vätska så man kan tysta mäniskor som skriver negativa saker om denna organiserade maffia som bränner sönder små barn. Dom har även verksamhet inom Telecom och utvecklar så kallad mindcontrolevapen åt försvaret IO med att man har både medicin verksamhet och denna verksamhet kan man idag föra en total Control över mäniskor som mediciner och så vidare. Själv känner ja mer än en människa som blivit skadad eller mördad av dessa. Men den korrupta polisen tjänar mer på att hålla käften. Man tar alltså bara rand om snubbe eller som i mitt fall Johan hoppar på en alltså han har erkänt på vård avdelningar att det var han.
 

Dr gullberg

Publicerad 2013-07-14 01:32:53 i Allmänt,

Läste typ om DR Gullberg vilket skämt om det vet typ snart halv landet att man spelar in känslor lukter och så vidare genom att spela in EEG signalen och köra DSP på den och återanvända dom delar av signalen som du vill användagenom att antingen låta spela upp signalen till hjärnan igen och att man inom ett ögonblick kan bytta känslorna typ som flera berättat på typ White tv man kan förstärka eller för minska känslor. Att jag just tog upp doktor Gullberg var att farfar gick på reumatologen oss just Gullberg och det var så bra tills han dog hastigt i cancer av att magsäcken var avskild från halsstrupen så maten rasade ner i magen istället! Ett typiskt svets jobb alltså! fast den flata polisen vet inte vad en svets är och hur den används så det är som vanligt ett cancer fall till i statistiken!

And bergish hood

Publicerad 2013-07-14 00:34:54 i Allmänt,

Let´s pressent one of ulrish bergish maffa freinds the hilt*** So recordish Now Watch with toMc killers to Watch him that he not crash with a mc bike! Use a nice hood in Karlstad to for fun shoping!
 

And

Publicerad 2013-07-14 00:25:02 i Allmänt,

We pressent ricky it´s funny to whatch his stupied calculations! So cheapy chepas that you throw up! if you meet him you are a studied object!
 

KBT

Publicerad 2013-07-13 23:53:49 i Allmänt,

Så vad är KBT jo det är typ att man bränner om hjärnan man kan göra muskel balansen för ändrad som typ i som korta hälsenor som är en sak man gör i Sverige! Man gör alltså en muskel mer flexibel och andra muskeln starkare tex eller nya känslor eller personlighets förändringar! osv rebbex vissar här med en av Sveriges fina henningar. Beundra en av dom fina henningen gord i tidig ålder den fina operationen med dubbel hällen har get mig många problem med skavsår igenom åren!
 

Söta sweden

Publicerad 2013-07-13 23:06:29 i Allmänt,

Vad förvånad man blev när det kommit ytterligare ett mord  i Västerås med flera kopplingar till psykosvården och socialtjänsten. Det tråkiga är att organisationer som rädda barnen dras ner i smutsen av dessa psykologers drömmar om pengar. Vi får se när det allt tuffare samhället mot att tjäna pengar slår så pass att straff skatt på innevånare inskaffas för att få ligga med vem man vill! Men av området som personen bor på så bör en anrika man slaktar avdelningen Lövhaga ståt för en del av kalaset! Och alla vet vad just dom gör och är anställda så förstår man att det anrika försvaret bangat ut igen! För vem har inte hört om deras maffia metoder att släpa personer över parkerings platser med poliser bara för att dom ska ha personerna som försöks djur i studier?  Naturligtvis var dom säkert extra stolta att fått storheter inom psykologi forskningen! Men två dödsfall på ett halvår? som inte är naturliga? det är ungefär lika märkligt som att vissa personer bara ger upp sina hus i anrika trakter och låter dom förfalla? Men maffian och EBL har för länge sedan genom syrat vårat samhälle! För vem har inte hört om historierna om hur galna arbetare ruskat om Pal ställningarna på SMT. Men naturligt vis ska porr släkten hi**en få hålla på med sin sjuka verksamhet inom psykos verksamheten som är både förlegad och dålig för samhället!

regnbåge

Publicerad 2013-07-13 18:49:09 i Allmänt,

Om någon tjej skricker typ regnbåge efter dig och lägger ner massor med tid så betyder det att hon älskar dig så när hanna nästa gång skickar pappa efter dig så vet du typ att just hans dotter känner sig ledsen att hon inte blivit upvaktad! och inte fått den tiden hon önskade med dig!

Löneskillnaden

Publicerad 2013-07-13 09:17:59 i Allmänt,

Genus betalar tydligen inte damerna mer än tretio kronor medans dom manliga stripporna pratar om väll avlönat arbete fast det kanske beror på att männen får betalt för att duscha på gymmen medans flickorna får svansa runt på stan? Och betala duschen själv? fast batteri packet till duracell kaninen kostar kanske mycket!
 

Psykologer

Publicerad 2013-07-13 00:56:00 i Allmänt,

 
Om man tittar till psykologer så kommer lilla Linköping rätt högt upp på plats att jobba i Västmanlands regionen. Och av någon okänd orsak så har vestmanland invarderats av uppsala Östersund och lindköping militära personal men även Stureplan verkar flyttats lite västerut. Stureplan svansar naturligtvis efter militärerna så det är ju en naturlig flytt kanske av Arboga Örebros numera ökade verksamheter!

Ny bil?

Publicerad 2013-07-12 23:16:22 i Allmänt,

Innan du köper din nästa nya bil så kanske man ska kolla om den varit uppvisad i Stockholm förre köpet! fast får man ett bra pris så kanske det inte spelar någon roll om Hanna provkört bilen innan?

Bygginspektör?

Publicerad 2013-07-12 23:13:41 i Allmänt,

Är du bygginspektör så finns det för närvarande jobb i köping en anrik Bergad by i mellersta Sverige med närheten till varm garage för sportbilen? Vad sägs kan det bli mer Cheap chepas?

Svampen

Publicerad 2013-07-11 23:28:00 i Allmänt,

Som alla lättlurade poliser på den socialt missanpassade huset i marmor så växer svamp ganska fort i öde hus. Ett hus som stått två år är säkert ett stort problem men som tur är när du köpt ditt rukel i media kvarteren så kan du köpa ett färdigt hus att ställa på tomten. Du får i oförsig grannar som när du vänder ryggen till kommer gå och hämta din strump låda i smygg. och kommer spela i din stureplans dotter ner drogad på stureplan och lägga upp på Porntube! Så Cheppas today!
 
 

Berg

Publicerad 2013-07-11 23:15:59 i Allmänt,

Någon som sett en upphandling av berget i kolsva som drivs av släkten berg numera alltså genus HENK han som typ inte svarar på sin mejl på offentliga instutioner? Vi har ju dom tre stora bergrumen guttsta kolsva och fagersta?
Alltså sportbilsgaragen som annonseras ut på ulrish marknade så spetsig frilla men tyvärr prataar inte tyska än gumman fast vi gillar nema typ! Skulle va spännande när vår korruptions forskare Lindaa släkting tur att becky maffian spetsat en tavel krängare i stan också!

Festival

Publicerad 2013-07-11 22:56:26 i Allmänt,

Festivalbesök våran fina viksängs frida från metro gästade själv förlägningen området och hade den här gången inte skickat någon av sina katter eller kompisar att spanna in området! Så festival måste det varit eller letade hon efter Peace and love? HENKE bor nästa gatan till höger sen vänster!

fiskelycka

Publicerad 2013-07-11 22:50:18 i Allmänt,

Ingen vidare lyckafisken för tant hemlin 45 enligt vissa :) Men det gamla stads fiske har ju fått en privat entreprenör undrar när man sålde ut vattnen?  Men sprinten fungerade fint! Hon är ju van med grus lite hårdare en  björnons mjuka avstamp men endå bättre en skultuna asfaltsbeläggning fast med dom perekt utformade tassarna så spelar det kanske ingen roll! Hoppas inte bengt nysser nu guman! prossitt!
 
 

carro

Publicerad 2013-07-11 22:40:29 i Allmänt,

vår mysiga avdelnings carro har gåt från källar avd till kyldisken på ica gratis vilket lyft.
 
 

Utveckling

Publicerad 2013-07-11 22:35:34 i Allmänt,

Utveckling av EBL har tidare SMT varit med och utvecklat delar av men numera högskolor som KTH som håller i utvecklingen av känselhalsinationer som det så vakert heter det är oftast rena tortyr vapen mot svaga samhälls grupper eller handikappade som personer som kanal fems fredrik brukar leka med. Man själ även ider kunskaper men även tankar känslor vi har även berg som är med på sådana här saker! Varje år blir ex antal mäniskor mördade av forsknings avdelningar eller ute på gatan med dessa saker det är allt från bandy spelare till lodisar så det spelar igen roll om du har fem eller femtio tusen kronor. När dom komer så kan man ge olicka skador eller hjärt stopp lung problem och på obudtions protokolet kommer bara stå blodpropp eller någon normal sjukdom polisen ströntar och skor sig ofta själva med hjälp av och avräddsla för miltär psykologerna som fritt får härja i sverige.
Några namn på doktorer som håller på med dessa saker är edwardson, withfeldt, hiltunen mm fler. Du kan själv gå in och kolla under rättspsykiatriker så hittar du fler namn. Det är ingen konst att på ett ögon blick endra folk totalt och utan vare sig dom eller annat hoppa på en mäniska utan att polisn gör något säger du något så får du ett hånflin till backa. Några nya granskningar är kolsva och köpings korruption där numera både SMT och vissa media bolag huserar ju mera närma ett mediabolag du är ju farligare lever du!
 

Löf c

Publicerad 2013-07-10 23:21:00 i Allmänt,

Viss kritik har framförts att löf vill bebygga gotland. Tänk vilken avensjuka det finns att hon skulle typ PK gotland och själa Ulrish bergish consept på att exploatera och själa låna hem vinsterna av fattiga arbetare som man försöker typ lura på ett EBL i tron att dom ska bli framgångsrika! EBL är alltså en prossesor med tre parallela DSP kärnor i och sitter i ett server rack. FÖr den som inte vet hur bergish metoden går ut på så är det att försöka kasta in små flickor på dom stackars karlarna lyckas inte den metoden så tar man en träningskläd flicka i en mycket dålig filmad tränings video på pornhub på kläd desutom som sen maffian anklagar folk för sen att dom själva sitter och sysslar med betydligt värre saker som att filma drogade kvinnor på stureplan samt spel och hyra ut vissa försvars installationer för rika stureplans pråmar som vaggar runt på media. Tänks så BERGISH

Hänga med!

Publicerad 2013-07-10 13:01:13 i Allmänt,

Så hur gör proffsen? jo dom sätter sina ungar i en vanlig skola ser till att konkurenterna väljs ut med omsorg och fuskas ner i smygg. Man ser till att dom andra ungarna alldrig ens får veta att just din pappa är psykolog. Sen fuskar du upp din unge på simningen så att dom andra simmarna aldrig har en chans med hjälp av dom utstuderade mappning, Hormon behandling (cancer) fast till kompisarna låsas du rakat huvudet bara. Och sist och minst magnet stimulering som både kan göra dig lättare men även dra din häst överlinjen.
Den organiserade polisen kom för ca 10 år sen i kapp den organiserade brottsligheten med att dopa sina poliser snart ska dom skaffa närstrid på magnetic way! Man har redan börjat att fjärstyra skurkarna så dom i lugn och ro kan slå skiten ur dom. För dom vägrar följa med på regnbågstränning!

Tjäna extra pengar 2

Publicerad 2013-07-10 12:11:33 i Allmänt,

Starta nöjes park och sätt journalist fritt och erbjudhederliga vanliga mäniskor inträde. Eller så brukar genus erbjuda killar lite bra erbjudet jobb att gå och stripa i duschen. öppenbarligen kanal 5 som betalar i såna här PK tider är det bara killar som det är fritt att sälja. Louis tackar! Lilla becky är överförtjust att få den senaste live showen inspelad! Och bjuder på senaste kändisen fint att vara HEN.

Extra pengar

Publicerad 2013-07-10 12:03:05 i Allmänt,

Så här i semmester tider kommer ett tips hur du som är journalist och oärlig tjänar extra pengar. Du går och tittar till en snygg cykel skriv ner ramnumret. plocka några delar. ställ den på avsides plats ring sen den ärliga polisen och be dom hämta den. om ingen hämtat ut den på 2 veckor så hämtar du utt den. sen kan du sälja den fritt på blocket så lycka till i ärliga berg land. /puss Louis

Thomas

Publicerad 2013-07-07 09:20:00 i Allmänt,

Man väljer sida själv och VEM man vill leva med det gör varken du eller Fredrik eller Berg. Tyvärr för dig så måste landstinget redovisa sina kostnader och den lyckade journalisten behöver i stort sätt bara kolla vilka oseriösa enskilda firmor som varje månad skickar in fakturor för jobb som dom bedriver dåligt eller inte alls på ett bra sätt!
Det är inte meningen att skattebetalare ska bekosta utpressare och kriminella M företag pengar i utpressningar.
För vem mins inte den gamla hederliga låten av Markoolio Eller hockey grabbarna som är rädd för ström!
För vem har inte förstått varför man visar uppläkarna i tv jo det är ju självfallet den du kan slänga in en slant oss dom  för att få en liten uppdatering Alltså ren smygreklam för just sin läkare hur duktig han är!. Det är så verkligheten ser ut om man inte är PK! 

so why?

Publicerad 2013-07-07 07:50:00 i Allmänt,

So why don´t you offer 4 sec to get your Rainbow dog straight out again? It´s so easy and harmful to your dog!
Don´t give after for this men they fixed him and they are just sad that dad not was home in the housebox with them.
And they are now sad that it comes better and more powerful Company than them. just ask VSK they haven´t win on a cuple of year and starts to die like flyes and need tittanium balls in head! :)
 
 

One Mr edwardsson

Publicerad 2013-07-07 07:33:51 i Allmänt,

Mr edwardsson is one of them who is in the ponny ranch crew! Hie´s a well known TV doktor and records people. He have a worked that´s going out on resarch Music medicin resarch. It means that you records other mens thought to a Music and produce and sale hits if it be one!
 

Organised crime

Publicerad 2013-07-07 00:46:45 i Allmänt,

Den organiserade brottsligheten runt och kring forskar världen ingen talar om att grovt kriminella skyddar och hjälper forskarna och igen gälld får uppdateringar och hjälp i affärsliv vilket i Sverige med övriga länder gått över i tortyr av både vuxna och barn. Polisen har helt låtit läkare och forskare härja fritt vilket lätt till att foster skador mord och utpressnings försök. Man försöker få folk att betala för tjänster du inte vet om du får ens. Är du inte rik och har pengar kan du räkna med att folk försöker att stjäla pengarna av dig är du framgångs rik i något så kan du räkna med att HENarn är mer framgångsrika med lagliga tillväxthormoner militär inspelnings teknik som vissas upp på kanaler som White tv men officiellt finns den inte men är ganska enkel och simpel och nästan allt finns redan uppe om tekniken. Att finna egna patent på något utan att någon annan snor iden är helt omöjligt alltså lönar det sig inte för kreativa mäniskor att uppfinna något konsten blir värdelös förmålningarna är för perfekta.   

Peace?

Publicerad 2013-07-03 22:04:23 i Allmänt,

Why you not should be in the Peace force to day! You get only poor and underqualifed work if you work for Peace force. And you don´t get the benefit like army do like the Emma gírl ticket! and so on pace!....
 
 

Patient journaler

Publicerad 2013-07-03 16:21:00 i Allmänt,

Äntligen kommer snart patient journalerna ut på nätet så alla med hackning skils kan ta del av dom och inte bara cheferna som köper dom av landstinget vad bra! Så det blir en spännande läsning vad dom gamla fackpamparna vårdats för!
 

Ponny ledaren

Publicerad 2013-07-02 20:21:06 i Allmänt,

En av anledningarna till att den berömda media maffian fått genus perspektiv är den berömda ponny ledaren.
Med sina häst kamper och dildo kurser kunde dom andra flickorna motstå att bli mjölk vägrare. Tyvärr så var ju tydligen inte pappa hemma i stallet med henne så det blev bok nummer tre! Stakars lille Carro bli på gord av dessa!
 
 

Fredsupdrag i medelålder

Publicerad 2013-07-02 17:44:23 i Allmänt,

Fredsuppdrag i medelåldern har enligt en färsk studie vara en mycket stor % dödlighet på eller alvarlig skada!
Vilket kan vara värt att ta i betänkande om man planerat ett Afghanistan besök! 

Hanna

Publicerad 2013-07-02 16:24:00 i Allmänt,

Undrar vart den lille söta snälla Hanna tog väg? Men forsknings stiftelserna har väll pungat ut tiotals miljoner i statligt bidrag till lilla Hanna som just det använder sig av den simpla försvars tekniken. Men kul är ju minnena från goda tiden när lille Malin berättade om kådis skolan tänk att farbror Johan kanske skulle lärt sig lite på Bengts kurser? *ler*. Fast naturligtvis tyckte min kusin den ständiga tvåan han hade ju inte tillgång till försvarets inspelnings teknik men vart en god vän så länge Betty baeggert fick kopiera honom. Får hoppas även blommorna smakade bra på försvarets älgsafari. Tänk vad man kan tjäna om man tar till dom gamla goda kronan som repmånad ungefär.  

Johan

Publicerad 2013-07-02 13:47:03 i Allmänt,

En av ridskolans karin´s kompisar johan h en av regnbågs älskarna producerar varje år ett antal regnbågar till sitt lilla harem. Bästa kompis med Solveig! Se så lycklig han ser ut när han vet att hans lilla regnbåge vart guldfisk av Solveig! Så lycklig!
 
 

Wombat

Publicerad 2013-07-02 13:06:08 i Allmänt,

Skulle du våga lämna in din Wombat till ett gäng som inte vågar stå upp mot myndigheter och förtryck och kör pjäser som kapten skägg? Som dessutom inte vågar lämna ut namn på personer som jobbar med att tortera mäniskor? Vill du ha regnbågs profil på din wombat?
 

Fjärstyrning!

Publicerad 2013-07-02 12:54:00 i Allmänt,

Myndigheter menar på att fjärstyrning inte är något som existerar. Vilket skit snack det är väldigt lätt att med modern teknik fjärrstyra och manipulera en människa. Man spelar in EEG signaler och DSP prossesar signalen genom att man har några fasta frekvenser och vet vart i hjärnan dom uppstår kan man med dator kraft i nästintill realtid pejla in vart och åt vilket håll huvudet befinner sig och med hjälp av den kapacitiva effekten i nervtrådarna rita upp eller stimulera  områden med magnetfält dom fält i hjärnan man är intresserad av!  Det är det faktum man använder sig av när man utför KBT och många andra behandlingar inom olika vårdformer systemet missbrukas starkt av läkare i dag.
 

Blogg

Publicerad 2013-07-01 21:57:57 i Allmänt,

Efter som blogg styrs av Karin så får man tydligen inte publicerade ritade bilder dom kommer att publiceras på andra ställen och resten av Betty baggert maffia också! Men Karin verkar väldigt förtjust i att tonårs flickor poserar i visar upp sig som om man hård drar lagen kan göra sig spridning av barnporr!  Men gänget tycker tydligen det är bättre att tortera samhälls medborgare och tysta demokratiska åsikter vilket tydligen är Sveriges försvars uppgift.
Till ÖB kan jag bara säga du är 20år urtiden information om hjärnmappning ligger redan ute runt om i världen och TMS var nyligen lanserad i hela EU som en behandlingsform med magnetstrålning vilket vem som helst kan använda sig utav utan att ditt lilla mes gäng som inte törs stå och föra debatt på internet för att dom redan vet att dom förlorat alla sina resurser!  
Fjärrstyrning är med dagensteknik snart inte bara något militären klarar av utan även andra. och till Solveig och Karin vi har yttrandefrihet i det här landet. Även om det innebär problem för feminister som grävmaskinen.
Och till Sandberg man lever med vem man vill i det här landet om du och din lilla henade unge inte fattar sånt så kanske ni allihop ska byta yrke! Men det var kul att med den bärbara datorn 1983. Många skolor som sett en sån då! När stencil maskinen fortfarande existerade!

Feminister part 2

Publicerad 2013-07-01 13:00:16 i Allmänt,

Karin äger ett ridläger utanför Östersund kompis med berg och bor i Västerås är en av adresserna. I vissas mun kalas hennes avdelning fritidsgården. Stackars flickor åker på lägger och får en regnbågsprägel och feministisk prägel i stället för att få normala värderingar och hästridning. Hennes flickor brukar besöka Salzburg i bland och Tyskland ser ut att vara ett jättepopulärt resmål. Hon brukar även vissa upp dom senaste förborgade snubbarna som inte förstår sina rättigheter.

Feminister part1

Publicerad 2013-07-01 12:30:38 i Allmänt,

 
Så vilka driver homomaffian Jo det är försvarsmakten vi ska göra en kort presentation vilka som sysslar med denna typ  av Maffia när det i Sverige är en rättighet och ingen konst att vara hetero!
Så först ut är en kvinna affärsadvokat Stockholm. Pappa var en lite kriminell typ som stal Opel bilar i Västerås och tog kokain och slogsönder nävarna när flickorna lämnade honom. Hon åker runt i fina Audio TT bilar nuförtiden med en fin sommarstuga innanför dom 10m från vattnet kompis med Karin och Regret.
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela