louisbeaggert.blogg.se

A Bitch working at grouphome vandisvägen in Stockholm.

Sista

Publicerad 2014-01-16 20:02:21 i Allmänt,

En sista look innan ner grävning bland björkarna! Lady fick inte komma på sista färden!
 
 

psykratrien västerås

Publicerad 2014-01-14 01:05:44 i Allmänt,

Psykos avdelningen i Västerås har skrämt bort så många kunder med sin fisk farm att dom numer bara har ett snitt på 20patienter vilket är fantastiskt med den låga personal förhållandet det är numera svårt att få patienter att komma ditt eftersom dom är rädda att drabbas av fiskens. Det finns dock ett botemedel det är dom gamla EMO tjejernas taktik att smärta lindrar och välbehag ger välbefinnande. Vad är inte bättre en EMO. Dom gamla pankas recepten blir fina och välsmakande. Alla borde ha guden EMO i sina tankar när dom hör om finska landsplågan.
Landsplågan har även skaffat sig bus borgen i Västerås där man letar plånböcker att shoppa loss för.
 
    
 
 

Friskis och svettis

Publicerad 2014-01-13 01:32:00 i Allmänt,

Friskis och svettis har startat en drive att locka unga flickor till sitt gym man ger dom grattis träning i gymnasiet så man ska kunna locka några oerfarna killar som vill träna och se damer samtidigt som sen blir in lurade i Axelssons fällan med den grymma finska döden. Med penis fraktur och ständiga HEN trakasserier. .Dessutom så hinner man med och köra friidrotts hallen samtidigt ett av dom största fisk damerna i staden huserar med sitt följe som SU och Södertörn! Där dom har F18 nya porrklubb Virgins heaven i Björnen! Nu när Monika sålts bort så har man ju hittat ett bättre härbärge för Hemlis o co! Som den Roos försäljare hon är så passade Rossen ganska bra! Ni kan ju även se bilden i inlägget tidigare med Johan.
 
 

Psykos gänget del 2

Publicerad 2014-01-13 00:10:00 i Allmänt,

Som vi tidigare berättat om så finns psykos gänget förutom att fått med inredningen från försvaret så håller man på med sabotage som till exempel Loke katastrofen jas incidenten på Långholmen där försvaret satte ner ett av sina flygplan för ex antal år sedan med flit. Dom anställer även personal till bolag som SAAB osv har hand dom Skutskär som bygger livs farliga mord bilar med raserade växellådor. Dom har även en professor i Umeå som åker runt i Sverige och prov skjuter hemma byggda raketer mot civila flygplan och dessutom skryter om det och visar upp hur nära han kan komma en 747. Så mycket UFO var det över det gänget lite magnetism lite uträkningar och beprövad vetenskap så var det ett ufo projekt också! Antar att det inte var det här året som FMRI maskinen köpes in i vart fall?!!

Psykos gänget

Publicerad 2014-01-13 00:08:00 i Allmänt,

Gänget bakom psykos avdelningarna dom som åker runt lägger ut rävar bildäck skriker i köpcentrum osv. Dom jobbar med programmering av folk som tortyr med känsel inspelningar "känselhalsinationer" dom spelar även in porrfilm som dom gör i serverhallen vid gamla F18 alltså björnens grotta film titlar som Virgins heaven har spelats in där! Du kan hitta gängets filmer på PORNHUB där dom gör reklam för sina företag som bland annat består i Attendo Care, Polisen som står i bild den svarta ingår i den ökända utpressar ligan från Ramnäs alltså Axelsons som både företräder buss, polis och utbildnings företag!
Dom flesta är numera på Eriksdalsbadet och försöker hitta nya kunder till sina vård platser obs du behöver inte göra något brott för att bli plockad lite porrsurfande så står det en 17åring där som sen visar sig vara 20 eller något åt det hållet. Dessutom så ska man komma i håg att det i Sverige är FÖRBJUDET med köp av sexuella tjänster så dessa kan du skicka till just domstolen direkt och tjejerna kan bli utkastade ur sin bostäder så taskig är verkligheten i Sverige. Dessutom så kan man se det som utpressning som dom gör sig skyldiga till så du kan vara lugn det finns massor med bevis mot dessa gäng och det finns massor av folk som håller koll på deras aktiviteter dessutom så finns det dokumenterat på flertalet forum där deras familjer och fordon finns med som husvagnarna containrarna lastbilarna osv.
 

Lilla cyrien 1

Publicerad 2014-01-12 13:25:00 i Allmänt,

Militärens fatala försök att knuffa om kull Essingeleden med loke visar hur liten kunskap som finns kvar i Sveriges försvar. Att man väljer att köra på den starkaste sidan visar att man inom försvaret inte änns tänkt på konstruktionen av bron och hur den är ritad men stakars Sverige som verkligen inte har någon stake i polisen längre mot blomförsäljarna. Men petterson maffian med den beryktade sura klanen som lurar förståndshandikappade på pengar verkare samlat i hop några av sina beryktade containrar!
Kanske kommer den grekiska doktorn att hitta några fall att bränna sönder eller kanske till och med göra en plantage om någonstans i världen! 
Men att kompetensen inom försvaret är begränsat visar ju inte minst fisk Greger som vi alla redan på 90 talet skrattade åt i tv sofforna!

Berglund

Publicerad 2014-01-10 23:19:00 i Allmänt,

Verksamhets chefen Berglund har slutat att testa patienter för hjärtsjukdom. Den enda bevisligen och korrekta undersökningen av hjärtsjukdom görs inte speciellt inte på kvinnor alltså kontraströntgen av hjärtat för att på vissa förträngningar blodpropps problem och liknande det är en skam att en verksamhets chef som kan slösa tre miljarder i budget på att ha öppnings fester av hetero sexuella tillsammans med Weden en förtjusande dam i sin röda lesbisk inspirerade åla skinn inte nog för ett djur säkert har satt livet till hon har en dotter som annalkatt det gamla socialistiska slag ordet vi ska krossa patriarket alltså fattig domen på socialisternas tid men på borgarnas tid sen en tio år betyder vi ska slå ihjäl sjuka och fattiga och gamlingar! Man måste alltså se till historien och vilken tids ålder och vilken sida som använder ordspråket!...Dessutom så verkar det vara krig enligt vissa källor runt just prov analysföretaget mellan Petterson och den sittande och andra aktörer!
Vi kanske ska upp att Berglunds släkten är en släkt med förakt för andra och kan inte glädjas för andras lyckanden i livet alltså en ren avundsjuka! Dessutom skulle dom spendera en helsikes massa pengar på en av sina före detta bråkstakar som förekommer i belastnings registren och friskt skryter att han gick och slog ner folk i sin ungdom på en meningslös linbana mellan två hus i centrala staden som med en rimlig hastighet skulle tagit 3år innan alla stadens befolkning fått åkt utan avbrott alltså eller utomstående och dessutom mellan två hus som han inte ens äger eller förstår arkitekturen på!

Sexköps 2.0

Publicerad 2014-01-08 22:57:00 i Allmänt,

Det diskuteras flitigt den nya 2.0 sexköps lagen som ska förbjuda män från att åka utomlands och kvinnor och köpa sig tjejer som det är i Sverige redan men inte så många har läst den gamla lagen till exempel att hyresvärdar ska sparka ut dom som säljer sexuella tjänster. Det betyder att minst 1/3 av psykvårdens personal som bor i hyres bostäder i praktiken kan bli hemlösa. Dessutom om du spelar porr film som en stor del av genus eleverna gjort eller gör så riskerar du att bli hemlös. Dessutom så är det IO med att det står sexuella tjänster stänga samtliga 071 numer med sex anknytning och kasta ut dom från bostäderna. Det är i grund och botten ett sjukt gäng som skrivit lagen som är riktiga hycklare dom som gör allt inom brottslighet som kan tänkas från barnsex till organiserade mord! utan att polisen gör eller bryr sig om vad dom gör dom tittar inte heller i lagboken och verkar mer vara intresserade att tolka den så den ska passa deras affärsintressen i stället för verkligheten. Dessutom är polisen i dag delad i olika grupper med olika tolkningar av lagen. Så den kvinna som sålt sex i Sverige nu för tiden i någon form i Sveriges gränser riskerar att straffas i form av bostadslöshet dessutom så kan man lägga ner samtliga företag som sysslar med verksamheten! Det vill säga även dom som Tomas Whitfieltd är avlägsen med hjälpare till!
Frågan är också dom öppnings ceremonier som hålls på genus inte räknas som ett sexuellt köp så då kan även polisens egen affär Netto "alltså vovve" ägare straffas med vräkning! 
Dessutom blir all handel med sexbyten förbjuden i Sverige eftersom landstinget numera drivs i affärsform!
Men uppenbarligen så var det ett gäng klyftiga herrar Wåhlstedt, petterson, Berg , Ritta  som komponerade Sveriges finaste lag som hälften av kvinnorna struntar i i alla fall inom media sektorn för hur många av dom har inte vikt ut sig spelat rullen eller sålt sex?   Svar nästan alla.
Dessutom finns lagen som säger att du har rätt att ha din läggning i fred i Sverige ett skydd för både homo och hetero. Du kan alltså inte enligt juridiska medel använda dig av schitso stämpel som skydd för byte av läggning!
 

Man dömd för intrång

Publicerad 2014-01-08 19:52:00 i Allmänt,

En man vart åtalad för intrång mot VLT det andra hotet mot just den tidningen kanske dags att lägga ner genus perspektivet och göra sig av med Adolphson så kanske dom får sin tidning mindre hotad i framtiden?
Dom flesta kan nog säkert räkna ut att det åter igen var en snubbe som inte fick knulla och vart jagad av VLT för vad är inte bättre än att åka runt och försöka framkalla brott när man ändå inte har något att skriva? För inte vågar dom skrivit att ett gäng läkare tagit livet av en dam på psykvården det här månaden igen osv eller att psykvården saboterar tillsammans med polisen bilar för att ta livet av personer? 
Eller att den senaste sopp köps kön sträcker sig tio meter till runt hörnet till frälsis. Eller att dom lyckas lura ner ett gäng intresserade fort besökare i fel bergrum för att Hannas pappa inte tycker dom ska vissa rätt. Fast dom som åkt från Katrineholm eller Stockholm kanske ändå inte brydde sig dom var nog mer intresserade av just berg rum än. Om det var rätt bergrum! :)
 
 

Tja ännu en

Publicerad 2014-01-07 00:06:05 i Allmänt,

Tja ännu en ingen ovanlig biverkning om man går på den där avdelningarna speciellt inte om du varit inlagd då får dom nästan bära ut patienterna.
http://vlt.se/nyheter/vasteras/1.2335506-bristande-rutiner-patient-dog-pa-psyk
Med döds flugorna på vägarna så förstår man som patient inte blir vårdad dessutom så är det ganska lätt att åstad komma en så sak som dessa problem genom till ex Ödem vilket uppstår om man manipulerar med hjärtfrekvensen och puls kurvorna vilket man gör på avdelningarna så personerna blir slöa orkeslösa man kan på det visset förstöra en elit idrotts man på mindre en ett dygn!
Men det lär inte polisen bry sig så mycket om har du kommit till dödens avdelningar med deras porr crew så är du dömd redan. samma dag du stiger in genom portarna experiment kanin dom gör vad dom vill och räkna inte med att du får ha något kvar! 
Dessutom räknar man med att denna åkomma är rätt vanlig man säger att det beror på dom dricker för mycket vatten. Till och med dom dummaste psykos patienter vet att man spelar in känslor som tex hunger, törst och kissnödig osv . Alltså ännu en som blivit mer eller mindre avlivad av neurologerna dom ska väll spara pengar åt dom välbärgade. Det räcker med att titta på arkitekturen runt och på byggnaderna så förstår du att du hamnat i dödens grotta.
 

psykvården västerås

Publicerad 2014-01-06 18:56:00 i Allmänt,

Som många vet redan så är det Pettersson och Hiltunen som styr den i Västerås till sin hjälp har man berg och ritat det ända dom gör är att förnedra mänskor ta till ex området Regementsgatan varenda kotte av ungar har pissat på sig och fått haft plast överdrag för att Petterson lekte med dom en lätt magnet teknik som numera ingår i KBT för gick det under benämningar som ELF alltså extra Löw frekvens.
Numera använder Pettersson det till att enbart dom rika killar och tjejer ska få knulla en av anledningarna till att Västerås låg i topp på idrotts listorna dom rika ungarna kunde helt enkelt bara spela in sig men efter hen debatten så vet alla om att dom fjärrstyr personerna så är du fattig då ska du heller inte få ha sitt sex liv i fred utan att familjen Weden lägger sig i vem du knullar en satt käring som har en liten dotter som grinar i tv att hon är sjuk och har en blogg med rent trams om att hon skulle plugga på Sundsvall. Man kan se på bilderna till och med att hon är frisk.
Däremot inte i huvudet  men det är ingen i deras familj varken Hanna eller Pontus eller Claes eller Ann Charlotta Weden. Dessutom är det intressant att följa hur Västerås psykiatrin satsat på att vara porr inriktade alltså man anställer porrskådisar och patienter och dessutom anlitar försvarets specialister insatts styrkan för att anfalla bakom fiendens linjer som vi tidigare visat för att förstöra och försöka mörda patienterna senaste året har en patient avlidit på trappen till vård avdelningen men det talas inte om hur många som avled utan för eller sitter mentalt och handikappade!
Dessutom talar man tyst om att deras vänner numera är anställda på dom olika ABB bolagen som kommer minska i framtiden! Frågan är hur många som drabbats av olyckor eller annat på arbetsplatser eller i en nav dom vanligaste som saboterade BMW eller cykel navet Shimon som kommer från deras forskare i Umeå!
Men vi kan ju gratulera Hanna till Mercedesen. Du slapp ju A Klass i alla fall Eller för den dumma parkbänken!
Den diagnosen hon håller i är alltså scitso eller rättare sagt fjärrstyrd vill du se fjärrstyrd kan du titta på årets cirkus som gick under jul speciellt hästarna Det kallas alltså i dagens läge HEN och man var i överklassen ute efter bättre förmågor eller att slippa skiten helt och få pippa vem. det är alltså inte bara dom sexuella delarna utan du kan få ett universitet färdigt du slipper alltså gå på KTH eller liknande. Det finns en uppsjö porrfilmer där porrbranschen driver öppet med just dom här grejerna. Dessutom ska du inte se dig som sjuk för du sett porren nästan alla kända tjejer spelar porr allt från gamla nyhets reportrar till det yngre garderna.
Ingen behöver änns fråga hur fick du jobbet längre!.... Fotbolls planen står full med nya flickor!....

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela