louisbeaggert.blogg.se

A Bitch working at grouphome vandisvägen in Stockholm.

PiE in the pants

Publicerad 2014-02-27 19:53:45 i Allmänt,

Som tidigare tagits upp är lövhaga i västerås här en ur personal som lyckats med konst stycke att bli misstagen för att vara patient och fått prova pie in the pants av finska attacken.
 

avlysning

Publicerad 2014-02-25 09:38:40 i Allmänt,

 Här håller sjödorf på att plocka bort balkong stolpar som är förberedda på avlysning det är alltså håll i dom för att sätta i mikrofoner. Bland annat en som användts av klan regert har man fixat.
 

peddo ranschen

Publicerad 2014-02-15 15:48:21 i Allmänt,

Några personer som varit på samma ställe som peddo erik alltså Skutskär.
Observera den karaktäriska miljön som råder runt Skutskärs med den lilla fin herrgården!

Polisens span gör brott

Publicerad 2014-02-15 15:44:44 i Allmänt,

En finn liten bild på Johan H spanare som gör ett brott med rasistisk anknytning med märken på mössan som inte får bäras på allmän plats. Dessutom gör han signalen shop in a box ett gammalt forsknings knep många ungdomar gör i dag. dom förköper sig på utbildning hus eller annat som sen sakta drar dom ner om dom inte lyckas få ett jobb.  Johan jobbar på polisen i Västerås och ägnar sig åt att göra bögar och sterilisera killar utan anledning utan rättegång osv tillsammans med säter Jansson! Man använder sig av magnet fält och kemisksterilisering vilket är brottsligt enligt lag! Johan brukar även vara med på avdelningarna och ge sken av att vara patient i försök att få uppgifter att lagföra patienterna på efter vård tiden! Tilläggas bör att social sekreterare Jansson passerar denna person utan att ingripa! Personen är alltså inte fattig utan går på polis lön!
 

Wedens lila ängel

Publicerad 2014-02-01 22:30:18 i Allmänt,

Wedens lilla ängel en av läkarkårens öppna familjer Roger har fått en ny lesmo bil med flammor på något som VLT arkivet säkert lagt i arkivet. Nu när han fått jobb oss she wants be a star stjärnan alltså Holmgrens bil egen genus om han fortfarande orkar med.
Stor vovve för Mälarenergi var med sin lilla klan weden i domkyrkan på orgel spel i dag också. Även hans lilla psykolog dotter satt och drömde om guldet med en vilsen själ från Uppsala. 
 
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela