louisbeaggert.blogg.se

A Bitch working at grouphome vandisvägen in Stockholm.

Hanna

Publicerad 2013-11-29 22:42:54 i Allmänt,

Hanna har köpt en BMW för att visa att killar ska våga köpa en BMW i fortsättningen utan att du blir lön mördad av försvaret.

Uppföljning av DO

Publicerad 2013-11-29 22:40:37 i Allmänt,

Som tittigare så har vi tittat på DO en av advokaterna är sodjan son som numera bor i Söderköping och tidigare Bode i skultunna. Han har jobbat åt Beckys pappa som inom it så lilla Becky har hela världen! Från DO till korruptions forskarna i samma familj! Så därför får Tomas göra vad han vill i Sverige utan att DO orkar lägga ner någon energi!

Fria pengar

Publicerad 2013-11-29 04:33:00 i Allmänt,

Som jurist på DO kan man som per Hölfve och Andreas Lindholm håva in pengar fritt Dom skickar bara ut sin för tryckta mall som standard svar med ett ärende nummer och inprogrammerade underskrifter på det sättet kan kontoristen sköta ärendena medan grabbarna är på golf banan. Dom behöver inte ens bry sig utan säger bara att dom driver frågor som för Sverige framåt alltså du ska som nekrofil blivit diskriminerad i skänkdisken när du pulade dig  efter avslutade genus linjer då har du lyckats få ett ärende men kommer du som man och vill sätta på en dam så tyvärr förbjuder dom dig att föra din talan och gömmer snabbt undan blanketten. Och den lille fula Hiltunen får fortsätta att härja i Sverige en finsk ful liten flygvapen snubbe som har en underbar dam som var med i falu korvs filmen Alltså den svenska klassikern fäbojäntan snacka om att sålt Sverige till tattare!
Men det mest skärmande är att dessa herrar är jurister och håvar in en ganska stor del pengar varje dag!
Men kanske har dom varit och sniffat lite på Hiltunens skönhet på Carter för mycket hon som är med att producera Sveriges pixel konst i sina bilder frågan är om det är ett fall dom tar upp hur många pixlar som räknas eller om Fredrik får hugga huvudet av någon om det är en pixel på ett stort fotografi! osv. Men sargon kunde tydligen inte fortsätta att sniffa på sin fotsvamp Fredrik! Men det är spännande att se hur två personer måste sitta och håva in en ganska stor del pengar på ett avslag!
Men det är roligt att en av dom nämner sin blogg om polisskotten i husby! :) Alla med lite inne vanna vet vilka som är i husby! :) Och att det inte var något nödvärn det kan jag själv intyga när jag låg peppar sprayad och ner slagen i trapphuset av dessa gäng! Men kul att han nämnde genus kriget i sin blogg hur man misshandlar mördar med ordningsmaktens långa arm för att få en homo rörelse i Sverige och försöks råttor till labbindustrin!
Dock kan man ge honom en eloge för nämnandet om hemlösa men det lär ju inte göras något direkt när det är en ganska enkel fråga att bli av med. några arbetskuppor i något område en socialjour. Tillägas bör att social jouren finns redan men det är kanske inte så många som vill uppsöka dom hjärndöda fruntimmer som fått härja fritt i årtionden! utan att någon säger nej till dom. Man behöver bara lyfta på locket på denna avdelning så kommer man se att problemen orsakas inte av brukaren utan av vårdgivaren inte är kompetens och har fel attityd!
Men även om det är långt mellan jobbet och hem så är kanske pappa bättre på att fixa kommunikationen på smidigare sätt med domstolsalen?
 
 

Her 4 u

Publicerad 2013-11-29 00:56:00 i Allmänt,

Her 4 U är ett av Västerås skolorna senaste projekt ingen funderar egentligen så mycket på vad dom gör!
Så vi får presentera dom man till verkar bögar av oftast hetero sexuella män genom att åka runt och trakassera äldre som kommer i närheten av deras verksamheter som till exempel badhus. En förespråkare för detta är Mattias tellden en skit som vet att man bränner om karlarna eller damerna på en sekund  i dag är det inte frågan om att matcha läggning utan vem du ska vara attraherad av Penis frakturen har funnits sen mer än ett decennium i Sverige och ingen återfaller utan att försvaret byter läggning vilket varenda KBT idiot kan göra på ett par sekunder.
Jag träffade min vän sen 20år tillbaka i tidens kompis "becky" Hennes kompis från KTH se tidigare inslag  var tydligen med på Bäckby projektet ett projekt för att aspbergare som det heter ska få bättre förutsättningar eller rättare sagt fuska upp några av psykvårdens döttrar med lite mer resurser för att sen aspergarna ska få ett låg betalt jobb på samhall medans psyk ungarna försvinner åt andra håll med chefs jobb inom undan skymda jobb med
hög rang!
Men det är kul att man med alla resurser som språkforskare osv satt ner ett så kallat kraft tag för dessa utsatta grupper! Sen kan man med verklighetens ögon se att så är kanske inte fallet! vilket många lär förstå i framtiden vad till ex HEN bråken är! Men kul är att Jenny fick vara med som modell för skolan Hanna Hs lilla kompis från AVD en riktig mans plågar morsa som fortfarande lever på sten åldern med Maskin saknad och inkompetenta doktorer! säger bara en sak nästa gång får du slänga upp en fin FMRI rings vissning som bevisning! Dessutom så kan din lilla homo pojke sagon hitta en pojkvän själv! Och ja det finns teknik för att komma i håg samtliga 4miljoner tjejer om den som bryr sig! 
 

ögonkontakt

Publicerad 2013-11-28 14:13:00 i Allmänt,

Vill du klara dig från att gå i fällorna så strunta i ögonkontakten med andra människor det dummaste du kan göra är att se dom i ögonen spelar ingen roll om du är ärlig oärlig osv. Dom som vill åt dig använder informationen om vad du är attraherad av för att få dig svag. gillar du en snygg tjej ja då använder dom den mot dig för att locka till fällor. dom intressanta personerna i livet kommer aldrig till dig!  Men finns ofta nära och definitivt långt borta om någon jagar dig! Dessutom så är det snabbaste sättet att se drogmissbrukare på därför som social och psykologer tycker folk ska ha ögon kontakt inte för att det ger ett socialt intryck!

Aftonbladet

Publicerad 2013-11-28 14:05:11 i Allmänt,

Aftonbladet kör med jämna mellan rum rekryterings kampanjer att CIA eller FRA skulle rekryteras med hjälp av listiga bildgåtor tester osv. Det är ren bollshit alltså ren smörja dom väljer sin och dom flesta vet inte ens att dom jobbar för dom. Man är alltså inte ute efter några super hjärnor utan snarare oftast till 90% höns hjärnor resten från högskolor polis försvar eller bekanta sen generationer. och du kommer aldrig träffa någon av dom och veta att det är en spion.
Och nej jag kommer aldrig bli en av dom mer än höns hjärna möjligen.
 

Anna del 2

Publicerad 2013-11-28 13:51:09 i Allmänt,

Vi har visat Anna en gång tidigare alltså Julians älskarinna vi fortsätter med del två när span plockar in listerna du kan själv ta en titt på dom fina span bilarna på gatan också! Men visst skulle det kännas seriöst och bli anmäld av en sån dam! Dömd på förhand alltså så jag förstår att Julian inte vill komma till koncentrations lägret Sverige. En gång ett fint land med gyllene damer som numera enbart jobbar åt staten. Men dom killar jag pratat med så var det tydligen ganska välförtjänta pengar att tex gå ner på gymmet och ta en dusch med en farbror
jag har dock enbart duschat men deras syfte var programmering (KBT) åt försvarets Jyrki Hiltunen han från F21 och innan det från det finska flygvapnet! Det är alltså en av dom som håller på med avrättningsförsök ått försvaret en så kallad (KATT).
 

Högkvarter

Publicerad 2013-11-28 02:20:00 i Allmänt,

Så vart bor Dick med vänner jo just i militärens gamla attack flyg distrikt runt Skutskär! Men dom åker runt hela Sverige och även Norge på beställning med både grävmaskin och bärgningsbilar. Så håll till godo Hemlin maffian den beryktade Avesta maffian! i kart form! Vi gjorde bara en snabb skiss över Skutskär vi har lämnat allt annat  men det kan ju vara spännande att kolla hus priser och dylikt! Lycka till översten vinden blåser bättre under vatten!
 
 

VANOS1

Publicerad 2013-11-27 22:30:00 i Allmänt,

Undersökning av Dick Peters sålda VANOS obs Dicken jobbar på polisen och har varit med i gladiatorerna!
Vi börjar med hur en huset ser ut under tvätt kletigt av fett "det ska alltså inte vara fett där!"
Vi går vidare med det ren gjorda huset observera dom maskin bearbetade reporna i sidorna
Med jämna mellan rum! Ytan ska alltså vara slätt runt om hela sidan alltså plan!
Reporna är gjorda så att dom bromsar upp den släppta kolven så tändningen blir rätt för att få en spark
Alltså en svår kontrollerad bil som ny inköpta BMW ägare lär märka. Det var en ganska stor import runt 2000 med just e36 så det lär figurera ett par till unga herrar som sen blir lurade av militären! Den är alltså preparerad med flit dessutom så sågas lås kulan till kopplingen av vilket resulterar i kopplings pinnen till tryck armen rasar bort vilket får bilen farandes åt vilket håll som helst. Dessutom så följer man efter offret ser inte polisen så försvinner bara bilen! Det är inte bara BMW bilar utan det görs på fler bilar! Den är alltså byggd av proffs som vet hur mord bilar byggs det vill säga militären! i detta fallet flygvapnet!
Kolven som ska gå in och ut bild 1 Vändkant och ut filningar så den ska kärva i innersta
läget för att flyga ut senare och kraftigare än tänkt med ett knyck vilket kan få till följd att
en ovan förare kör av vägen när vrid momentet ändras lägg där till den havererade
kopplingen och motor haveriet på tidigare bilder dock inte Dick som sålde bilen som havererade
men från samma område!  
 
Bild 2 lite tydligen av dom filade spåren!
Vi åter kommer med lagren i den här skapelsen när vi får i sär den! För att inte glömma
flygvapnets lilla Dick F21 Umeå hälsar vi bygger ni skrotar!.... välkommen till flygvapnet!
                       Dick                                                  Maria?
Och vi får väll hälsa till Holmgrens pappa och uppenbarligen bror! Hoppas eran Jyrki kommer
på fötter med sitt sport bils garage i Kolsva! Men kanske kan _ERNST sova lite bättre om ni
fattas i flygvapnet!
 
 
 

Avesta ligan norr2

Publicerad 2013-11-27 00:17:01 i Allmänt,

Holmgrens lilla familj med sin crew tur att dom fina 400m räcker för gänget att sätta ner Lill kärran på så det intet går som med dom otaliga vrak som står på skroten invid som flertalet säkert rullat många glada mil i bekant miljö!
Flygvapnet har ju uppenbarligen lyckats ganska bra under åren med missflyten söder ut kanske därför bilarna ser nya och fina ut på skrotarna också!
Tillägas bör att Dick Peter längst ner till vänster sålde bilen med den manipulerade växellådan. Men jag får ju
tacka gudarna att jag inte nappade på erbjudandet om utbildning till inspektör! Kärnkraftverk är ju inte min starka sida men tydligen så var det andra som gillade grön energi inom vissa av försvarets vissnings grupper!
 
 

Avesta

Publicerad 2013-11-25 22:00:50 i Allmänt,

Avesta span och mötesplats! för inviter det är hit genus försöker få sina manliga kunder!
Till Hemlin maffians högkvarter!
Span på parken!

Sidogata täkt med span bilar. Dom åker åt var sitt håll när personen sticker från stället!
Dom kommer stråla upp på samtliga vägar runt personen så kommer du inte undan tror
du dig kommit undan så har dom släppt dig för mer bevisning i framtiden.
Till dom här lägenheterna lockar man med dateing annonser till personer som inte känner
avesta så. Tillägas bör är att Avesta är känt för just detta! och sina genus strider med Hemlin
maffian en slipad genus som kallar allt FOI forskning och hade en av dom sjukaste gårdarna någonsin! 
Denna jakt är starkt sponsrad av läkemedels bolag som kommer hota familjen till den som åker fast med
både mappning av mediciner sönder bränningar av hals öron osv. Och det är du som ska offras
till vetenskapen.
 
 
 
 

Första delen avesta maffian norr

Publicerad 2013-11-25 21:14:00 i Allmänt,

Den första delen av avesta maffian och hur den jobbar kommer skildras här den är dock skyddad av polisen så att tro man kommer åt någon av dom glöm det!
En ägare med rasad växellåda som deprimerad ringer förra ägaren för att få hjälp med bilen!
Spanarna står med bilar parkerade för att se på och dokumentera händelsen blir det fajt kommer polisen och griper bilägaren!

Annars kommer bergaren om ni inte gjort upp med en förlust för dig! 

Den hamnar längst ner på gatan oss snuten har du tur får du lite pengar men den största trolighet så blir fajten!
Då får du räkna med resten av gatan kommer det blir alltså inte du mått honom utan 20 mot du eller din kompis!
Du lär aldrig komma till polisen... Kanske skulle nämna att några av dom som borr där jobbat åt genus och spelar porrfilmer! ( vuxen filmer säkert även annat)
Din kompis ser på den är stark den fixar biffen snabbt!...
Du blir nog inte först men lycka till!...Svenska polisen gör inte utredningar mot psykologer så förvänta dig inte i
Ett uppklarande!
 
 

Den här bloggen

Publicerad 2013-11-24 21:02:52 i Allmänt,

Den här bloggen är inte till för att förstöra barnsex arbete utan att förstöra för dom fulla människor som tjänar pengar och försöker förstöra för just kärn familjen och försöker hindra folk från att välja vem dom vill inom lagens rå märken
det är alltså medicin bolag KBT utbildningsföretag den är riktad mot varken polis eller utsatta barn "som blir ännu mer utsatta av dessa" eller militären som enhet. Den visar brister och hur fula dessa är dock vissa visas upp med bild dom har förtjänat det i någon utsträckning.
Dessutom så visar bloggen på hur fula människor på just genus vetenskapen kan vara och vilket människoförakt som finns just på den linjen tillägas bör att nästan alla på den linjen på Uppsala har spelat porrfilm i någon utsträckning!
Dessutom visar bloggen den organiserade stats sabotaget mot medborgare i Sverige som är ett av världens mest förföljda folk!
Vi kommer fortsätta granskningen runt dessa områden! Dessutom håller vi på med en chrismas special till en av mina favorit stalker.
 

foi västerås

Publicerad 2013-11-24 13:20:00 i Allmänt,

Chantal´s i Västerås är ett av företagen som samarbetar med foi i deras forskning som täcker allt från sex till vad folk handlar. Alltså en ren spion organisation för att titta på vad folk har för sig. Man kartlägger allt i den organisationen som vem som pippar vem osv.
Dom flesta bryr sig inte men det påverkar deras liv mer än dom kan tro som hur mycket dom betalar i försäkrings premier om dom får teckna försäkring vilka anställningar dom får osv. 

polisens porr

Publicerad 2013-11-24 00:25:47 i Allmänt,

Polisens porr tillslag Stockholm fint organiserat med polisspan och allt!
Polis container med bil!
Genus studerande tjej spelat herr filmer tidigare med försvarets bil går även i
övriga Mellansverige!
 
Cykelrörelsen brukar alltid vara med och sportson är känd som sammarbets partner
till genus!
Vita Volvo bilar är vanligt förekommande av just denna modell! finns även i andra färger!
Välkänd porrskådis! brukar husera på pornhub!
Lille matte tydligen gått med i Edwards det fula ligan alltså "psykchefens dotter"
den mest provocerande tjejen i stan! En riktigt ful fisk som ägnar sig åt sterilisering
tortyr mordförsök osv.
Span bilar fin tavel målare:) ovanför!
 
 
 

En vanlig utpressning av genus

Publicerad 2013-11-23 13:41:00 i Allmänt,

Ett klassiskt exempel på hur genus jobbar med till ex sin Hanna och emma. http://tv.aftonbladet.se/webbtv/noje/underhallning/viraltv/article24046.ab
Du kan oftast läsa i tidningen vilka som håller på med stakningarna av karlarna dom är flitiga på hejare inom just kvinno frågor våldtäck med mer värt att nämna att deras mammor oftast jobbar på psykföretag eller socialkontoret polis. Deras främsta mål är att få till slagsmål. Vissa av dom skyltar till och med öppet hemma att dom just är ute för att ha bråk! När det blir bråk så kan du räkna med att ett gäng på fem sex när stridstränade killar dyker upp! ofta från vakt eller poliskår!
Psykchefens dotter Hanna brukar vara en flitig stalker till patienter på pappas avdelningar! Man kan även lätt se vart vård pengarna går inte är patienterna utan snarare sprinter klubben och sommarstugan!
 

Värt att tänka på

Publicerad 2013-11-23 02:03:23 i Allmänt,

Om du sponsrar genus i syfte att få ett bättre sexliv eller någons annans så gör du dig skyldig till köp av sexuella tjänster har du väll börjat betala till ritta så kommer hon åter och åter slutar du så riskerar du att bli anmäld för just köp av sexuella tjänster! En gåva till genus skulle kunna tolkas som bestickning också så det är viktigt att kolla lagligheten i betalningen vilket dom 9 miljoner kronor som årligen kommer till genus och i vilket syfte dom betalas för!  ioförsig en låg siffra mot Linköpings 847 miljoner i bidrag ( Alltså hela universitetet någon studie på genus delen har inte gjorts än ).Så när Fredrik kommer och ställer ultimatum stånd eller inte stånd så kan du som man enbart flytta från Sverige! eller som kvinna ska du ha känslorna eller inte ha känslorna kvar! så är det bara att flytta.
 
 

stats spionaget

Publicerad 2013-11-22 20:14:00 i Allmänt,

Barnporrens stora organiserade stads apparat kan skildras med några bilder från Örebro! Den ökända Jireteg ligan som rekryterar åt Pfeiffer och MSD och dessutom sitter i styrelsen för några Utbildnings företag och KBT företag! glöm inte dom finna lamporna som ger det klassiska skenet över gatan vid mörker!
Det är i bilarna dina pengar hamnar inte i vården!
Lockbetet för folk som vill ha lite mys med flik eller pojkvännen!
 
Bredvid står det lokala dagiset och försöker med försvarets hjälp "tycker inte jag behöver nämna att dessa gossar leker med försvarets pengar! "  Dom försöker sakta med säkert loka över kunderna med magnet system se White tv Magnus Ohlsson. eller att utpressa personerna som besöker dessa affärer på ett eller annat sett som att sätta forskar lag på personerna ett snabbt byte som foi sysslar med. Du behöver alltså bara titta åt hållet där förskoleläraren står sen kommer dom efter dig även om du inte har tänkt snuskiga tankar. Dom snackar sig bara ur skiten och har polisen i ryggen domstol får du aldrig! Man säger man är från FOI sen får du betala skiten. Tjejen på bilden åker runt hela Sverige enbart för just vissa upp sig åt dessa personer! Dom får alltså betalt för att åka till dessa ställen. kanske skulle på peka att tjejen är Rebeccas kompis student en av Hemlin ligan! Det är alltså försvaret som sponsrar! Att du inte kan gå och köpa dig en sexleksak! samma sak som Knutby alltså!
Aroshine Munasinghe
 
 
Männen bakom!
 
Och sist men inte mins den gangstern som till och med rånar förstånds handikappade flickor
på sina handicaps pengar! Varit med och skrivit flera lagar mott svenska män är Tomas 
stora dröm polar med Hanna H och IDA Warg men även Karin Ohlsson många stora blogerskor
använder hanns språkbruk som kan kopplas till psykvården som fittspo men sen är hans gård en av dom sjukaste som funnits flera cancer fall flera som till ex Carro vars pappa dog är kopplade till honom!
Gänget kan ordna fram alla dom mest kriminella i Sverige som varit i aftonbladet!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Foi2 upplag

Publicerad 2013-11-22 00:13:18 i Allmänt,

FOI upplag två i Västerås lite statist prylar för diverse enda mål traktorerna är tydligen sålda men dom rosta containrarna är det inte Micke som sätter kamerorna i längre. en rätt föråldrad metod! Men man behöver dock inte ha en stor verktygslåda för dom. Glöm inte spana in luft artilleri platsen som ligger på kulen en relik från storförsvars tiden!
 
  

julian

Publicerad 2013-11-21 22:17:31 i Allmänt,

Julian och Hannah skumma kopplingar visar sig leda till porrbranschens främsta genus gäng varför inte stå till statlig tjänst när man redan gjort reklam för sig på porr sajterna som det brukar hetta. är dom inte söta stats damerna?
Dom har även spelat in varsin film som funnits på pornhub så ni kan se vad ni gått miste om! Som Julian fick!
 
 

Glass bilen

Publicerad 2013-11-20 21:46:04 i Allmänt,

Nästa gång du köper en glass från glassbilen tänk vart brukar den stå parkerad? Vad gör den vid ett krig? Sen går Gregers pengar till affären i stället! För vem vill äta glass ur frysbilen köper du glass på bårhuset också? Det är alltså inte konstigt att Sverige har världens största fisk stam när utlänningar och finnar styr Sveriges viktigaste organisationer som genus som är en viktig samhällsfunktion som  i dag blivit så sjuk att inte en frisk vill titta åt skolan tänk bara iden att komma på ett sånt sjukt barn program som att klippa sönder en docka med en sax i nacken! vilket tydligt visar vad Hiltunen inte fått bearbetat sina plågsamma barndoms minnen från fäbojäntan tiden!

Gatulobotomerad

Publicerad 2013-11-20 21:24:00 i Allmänt,

Det är dessa herrar som brukar vissa upp sitt första offer som gatulobotomerad alltså halva huvudet bortslaget och igen sytt för försöka avskräcka från Uppsala i fortsättningen! Alltså betalda för att slå sönder människor för statens räkning som civilkläda snutar eller betalda gangsters. poliser står alltså och tittar på medans folk saboterar drar iväg med andras ägodelar bara en genus snubbe sagt sitt. En anledning att vissa killar väljer att offentlig "Gå ut" i offentliga medier med tvång alltså! "INTE JAG" Så gå och F*ck you Hiltunen!

Genus

Publicerad 2013-11-20 20:48:47 i Allmänt,

Nu mera försöker genus lobba för en ny lag som gör att man ska kunna hindra svenska män och kvinnor från att knulla inte bara i Sverige utan även utomlands: Svenska lagar skulle alltså råda för svenska män utomlands så Henke och hanns peddo sällskap ska kunna tvinga svenska män till att betala för sig även utom lands den vanligaste utpressningen för utom att hänga ut folk som bögar och flator en trend som ständigt växer sen läkemedelsbolagen Pfeiffer MSD fått makten alltså köpt sin Greger på försvaret! 
 
Det är alltså pengarna hon är åt med en sån lag redan nu kör hon med 17åringar på pornhub tillsammans med Axelsson Sägas bör att pornhub är en porr sajt där filmerna måste vara producerade av porrföretag och följa Amerikanska lagar som ger en 18års gräns!
FOI´s spanings upplag i Västerås som var en flitigt använd under bilbrands turnén för ett par år sedan! 
Även kallad lilla Holmgrens depån!
 
 

Vita BMW

Publicerad 2013-11-18 23:58:10 i Allmänt,

Den vita BMW som numera säljs till 60% procentiga priser av polisen Vallby maffia till psykratrins patienter! är spår löst borta. Det ända som finns kvar är just delarna som dyker upp i ljuset från det skumma kvarteret som åker porsche och lever rövare på polis lönerna.
 
 

psykratrins känselinswpelare

Publicerad 2013-11-18 23:15:00 i Allmänt,

En av forskarna vid lindköping som spelar in sexuella läggningar känslor mm alltså anställd av FOi tilläggas bör att vederbörande låter killarna känna för att dan efter ge dom en utskällning för att dom tänder på dom och inte en kille. Medlem i det beryktade innebandy laget som trakasserar killar i forsknings syften se växellådan så ser man vad avdelning gör. Dom flesta på avdelningen blir kallade peddo "ostraffade " räcker med att dom tittat på en tjej eller kille med kläder på sig alltså inte med i gänget så blir dom på hoppade! Eller sett på en eller flera maskerad filmer som deras barn brukar lägga upp se! Se MSD lite längre ner! Dessutom är en vanlig kombination att man skickar folk att spöa eller polis att spöa dom intagna och åka runt och stjäla och sabotera deras tillhörigheter en sorts organiserad sabotage där polisen deltar flertalet är dokumenterade sen flera år tillbaka och förekommer i omtalande som Ramnäs maffian du kan alltså byta fler gånger än en eller varje dag! Tänk på att det är vältränade ofta dom ger sig på som går och tränar osv! Det är alltså samma gäng som håller på med Magnus Ohlsson "White tv" med fler den organiserade maffian med läkemedels bolag.
Dom åker runt i bilar som denna.
 
 

Grannarnas stora lycka (som katten)

Publicerad 2013-11-18 12:09:00 i Allmänt,

När grannarnas stora lycka kommit till stan den som tog hand om katten såg till att det gick fort och katten inte flydde! När Sture plågaren bor granne så smiter katt stryparen runt Backvägen lite mer taggad och softikerad som alla dom andra som dom släpade ner för trapporna.

Så vågar du säga nej till värmen och våldtäkterna? Nu när hela inne gänget flytta ner i
new york kvarteren. Dom var kanske inte så elaka som dom såg ut killarna utan visste
bara vad för nissar som bodde där!
 
 

Dom mest populära kuksågarna

Publicerad 2013-11-17 23:46:00 i Allmänt,

Dom mest populära kuksågarna i Västerås 2013 har korats
1. Bovin
2. weden
3. Grönroos
4. Hiltunien
5. Tellden
6.  Katrin Moeschlin Msd
7. Hemlin
8 Edwardsson
9. Berg emma Henke Anders.
10.  Samuelsson
 

Tomas Hvittfeldt

Publicerad 2013-11-17 23:32:27 i Allmänt,

Tomas stora vinst på forskning om genus att åka och bränna flator och bögar är enorm. Det finns enorma summor i forsknings pengar och en liten klick i Stockholm som tjänar på det dessutom stjäl dom varje ide som psykos avdelningarna genererar vilket flertalet förstår går till reklam filmer och privata investerare osv. Detta är en anledning som flertalet företag lägger ner i Sverige försvaret läcker hemlig information om företag osv till mot part mot betalning. Det lönar sig inte att starta upp konkurrerande ider i Sverige. Dessutom så snor någon annan iden om du lanserar den med deras egen maskin park innan du kommit med den till patentverket! Skulle du starta en som fungerar så kommer svansen med korrupta poliser och utpressar eller köper upp skiten! Ställer du inte upp skickar dom läkemedels forskarna på dig det kan vara allt från högt blodtryck till återkommande förkylningar och sen kommer genus och ska ha sin del av kakan. Penis frakturen är ju välkänd i Sverige!
 
 
 
 
 
 

söderberg

Publicerad 2013-11-17 23:11:36 i Allmänt,

Genus forskaren hade i kväll åter igen härd smälta Vallby södra maffia familj försökte med mordbrand igen. Tur att brand kåren ligger nära! Alla vet ju varför branden i det mest kriminella polis och forskar distriktet med både hanna edwardsson, Söderbergs (lafamilja) petterson´s med polisens Gang en känd mordbils byggare! du kan själv bevittna växellådan upp till! Glöm inte se upp för lille cheriffen tänk på det räcker med att se henne så kommer hennes medicin mamma efter dig! Tänk på att ex pojkvänner till medicin forskare blir inte så gamla känner flera som gått och gömt sig efter i skogen! Någon har hamnat i källaren oss mamma!
 
 

Not dogs in trunk!

Publicerad 2013-11-14 01:40:29 i Allmänt,

 
It not says bark in the trunk it say poff lite load for a psykiatric care! Now you now were
the studie hat Went! This is the fort!

Så vart hittar du oss?

Publicerad 2013-11-14 01:15:00 i Allmänt,

Glöm inte att du får vara med i Täby fiskklubb och ska betala för nästa bestigning! (om du är man)
Så vart hittar du oss? Spanna in länken under så ser du vart!
https://maps.google.se/maps?hl=sv&authuser=0&q=eriksbergsbadet&ie=UTF-8&ei=7RaEUrXwG4qMtQbMo4CIBQ&ved=0CAgQ_AUoAg
Vart du betalar tja ring bergaren rostig kärlek rostar aldrig!
men du får ju träffa oseriösa läkaren tommy! så glöm inte hålla utsikt efter din medicin forskare på
badet ps spana in badvakten!
 
 
 

Gamla oväner rostar!

Publicerad 2013-11-14 01:03:16 i Allmänt,

När växellådorna blir Skade försök! Så går det att köpa bil
med genus perspektiv!
Om träden inte skymde! Men den blå Saaben är ju bekant!
När hjullagren rasar!
Så står flicks´n med pappas pengar och hejar på Johan i hockeyn
Fast han är en fuskare!
 
 
 
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela