louisbeaggert.blogg.se

A Bitch working at grouphome vandisvägen in Stockholm.

Tortyr

Publicerad 2013-08-06 22:31:00 i Allmänt,

Läst idag i aftonbladet om tortyr i egyptiern! Dom glömde tydligen i en mellan svensk stad slåss varje dag någon ner på psykvårdsinrättningar ibland kan larmet ringa 8 ggr på en dag. Dessutom använder man sig av både stakning känsel halsinationer och vanföreställningar.
Så vad är detta då jo guiden följer:
1 Vane föreställningar. Pessis allt en patient säger som inte stämmer med psykologens verklighet så sitter någon i rummet bredvid så är det en vane föreställning! Tex fast kan även vara en förvrängd verklighet genom magnetism!
2. Känsel halsinationer allt från våldtäkter inspelade till tafsande alltså en fantom känsel. gäller både killar och tjejer! Man spelar in EEG signalerna från hjärnan och spelar upp!
3 Misshandel. man kastar typ 15st på en patient plus vakter och slår ner patienten och bältes lägger och drogar patienter! Alltså normala personer som bara blir hämtade och tvingas upp på AVD!
4. KBT man bränner sönder hjärnan på personerna till både positiva men oftast negativa följder!
5. mikrovågs tortyr man bränner antingen ytligt eller sönder vävnad med mikrovågor filmer finns på youtube!
Konstigt att det aldrig nämns att Sverige sysslar med sånt i tidningarna kan det bero på att utbildningarna ligger i samma orter journalist läkare osv.
6. plus div andra metoder att smutskasta någons häst!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela