louisbeaggert.blogg.se

A Bitch working at grouphome vandisvägen in Stockholm.

Frivillig program

Publicerad 2013-12-11 21:38:00 i Allmänt,

Polisen har anordnat frivillig program för intresserade så att man åker runt och vaktar folk och muckar gräll med kända personer som polisen inte gillar. Dom som deltar får sen sina ungar jobb i deras företag som snart är allt från knarkhandel till Affärskedjor som netto där men även industri målning osv...
Dessutom bedriver polisen numera en ny affärsverksamhet att specialisera sig på porr och sälja dom duma som går på kontakt annonser osv till läkemedels industrin. Så innan du kollar svenska datering sidor osv ring till Thailand och beställ en med flyget istället men se upp så du inte får en från genus. Dessutom så kanske du får ha sex åtminstone en gång per år om inte Fredrik bestämmer sig för att våldta dig med Sargon! Alla vet ju hur tråkig svenska damer är idag och hur torra dom blivit så ta en direkt från utlandet och strunta i dom svenska torrbollarna!
Dessutom får du en som är tullad och klar och besiktigad av myndigheter och slipper att riskera att bli blåst på en uppspacklad 16åring på krogen. Synd att vissa åldras så fort att dom tar miste på mammas och dotters ID-kort på!
Så du slipper bli hemlad.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela