louisbeaggert.blogg.se

A Bitch working at grouphome vandisvägen in Stockholm.

Genus

Publicerad 2013-12-11 13:21:00 i Allmänt,

Efter vissa avslöjanden om genus så har dom rädda genus forskarna gått och gömt sig dom vågar inte längre skylta med namn. Men vem skulle våga det om man visste att dom gjort av med mer en en miljard bara på ett forskar projekt av stadsbudgetarna. och patienten mår sämre och fungerar socialt sämre än från början och dessutom inte gillar den homon dom försökt tvångs gifta honom med. Det vill säga ett brott inte bara mot svensk lag utan även FN s lagar EU lagar osv Men eleverna på genus verkar vara för knäppa att förstå att deras lärare inte klarar av psykologi eller att läsa lag boken men lugn vi ska i en serie reportage skildra hur dåligt svensk rättstat fungerar efter dom hundra miljarder som varje år pumpas in i Sverige i forsknings syfte och för att marknadsföra utländska kedjor som till exempel det danska alternativet Netto osv.
Det görs med hjälp av psykologi och utpressning och genus elever! För vilken idot vill inte ha bra betyg av tomas hvittfeldt som står för det danska kedjorna och även varit med och saboterat jas projektet osv vilket man kanske skulle tänka sig för nästa gång man lyssnar på Tomas och hans kolleger! 
Jas incidenten kostade SAAB säkert åtminstone 100st flygindivider som skulle stolt stått på någon bas runt om i världen! vilket skulle ge betydligt fler jobb än tillexempel en skit kedja som netto!
Eller kunnat ge tre fyra psykologer jobb som vi nu egentligen inte har råd med på grund av dessa fumlare men måste betala med skuldsättning!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela