louisbeaggert.blogg.se

A Bitch working at grouphome vandisvägen in Stockholm.

Hjärn mappning!

Publicerad 2013-12-13 12:14:00 i Allmänt,

När dom mappar hjärnor används ett magnet fält på 1-10mT på låg frekvens. Man pejlar hjärna med hjälp av dom fyra hjärn signalernalerna. Alpha, beta osv det går alltså ögonblickligen att stimulera ett område som till exempel känsel. Vilket gör att du kan bytta läggning på folk under en sekund alltså en ganska lukrativ affär för försvarsanställda att sälja försöks objekt till medicin forskning ett exempel är Magnus Ohlsson på White tv.
Man åker alltså bara runt och snackar skit om folk samtidigt som dom kör med sin bärbara dator med hjärnmappnings program vara För dom här tjänsterna drar dom ur stats budgeten mer än en miljard per år per patient beroende lite på hur många som behövs. Bara en doktor kostar 1.2miljoner per år och oftast har man åtminstone tre fyra plus ett antal "får" som lossas att man ska programmera av men i själva verket sätter man på och av känslor och sinnen inte avprogrammerar utan bara av och på! Fåren är poliser som enbart jobbar på olika span avdelningar plus genus damer från högskolorna men även en och annan i idrottare! Att idrottarna är med beror på att dom är beroende av just mappning för att nå toppen. Om man kollar på Tor de france så ser man en klunga på ca 10pers det är gruppen som får sponsring av militären alltså magnet stimulering. Dom dras bokstavligt fram genom magnet stimulering av känselnerver som känns som huvudet dras framåt  Den mappning är dock ganska mycket mer avancerad. En som sysslar med dessa programmeringar är släkten weden!
Det är alltså en ren stöld av stads medel för att köpa sig konkurrens fördelar! och medicin objekt ingen välgörenhet eller vård av någon form som Sverige inför Ryssland försöker på skina.  

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela