louisbeaggert.blogg.se

A Bitch working at grouphome vandisvägen in Stockholm.

Sko uno

Publicerad 2013-12-03 01:19:00 i Allmänt,

För att återigen vissa polisens och försvarets satsning på prostution  så ska vi ta IDA från F21 distrikt stationerad i Stockholm. Jobbar åt fäbod jäntans son ni minns filmen från andra sidan 2000 när Sverige fortfarande frodades och var ett fint land med jobb och välfärd. Innan dom 100miljarder EU pengar kom till vårt land för forskning undrar hur många som ser dom 100miljarderna? Så vi låter titta på sko uno! en solariet butik vid skouno! 
Span lägenhet övergatan!
A span bil B spanare från polis och genus! C solariet!
Två grupper en i vandrar grupp som ska spela lätta offer och sen har vi Skutskärs ligan från försvaret i fronten dom reser land och rike runt med bil attentat Granne till bil säljaren till min bil som vi har gått igenom. OBS du behöver bara titta åt deras håll och dom är ute efter pengar inget med polis att göra enbart tvinga på dig KBT tjänster osv penis fraktur alltså! Tillägas bör att dom även varit med i Böda kamping fast med deras typ åker land och rike runt.
Två spanare
Två genus elever och en spanare med en ung dam! som lockoffer!
Två  killar från Skutskärsligan och en journalist B span bil
Gängets bilar parkerade vi har en till höger med span också!
Denna blogg görs enbart i syfte att vissa hur fulla och att försvaret med kriminella metoder som inte rymms inom vare sig svensk lag eller internationella jagar torskar med metoder där ingen advokat släpps in eller på mer eller mindre uppgjorda rättegångar på psyksjukhus!
Det är alltså militära sabotage förband tillsammans med genus och polis. Det bör sägas att dom jobbar på psykvården spelar porrfilm använder försvarets utrustning och följer inte lagen på en enda prick Flera har sett filmen från kronlöf dessa är tio gånger värre och håller på med bilsabotage där inte bara den som dom förföljer
utan andra drabbas. Dom åker runt med bilar med vapen släpkärror med utrustning för sabotage! Och dom kommer aldrig själv görs inte upp i rättegång! Tjejerna rekryteras från unga feminister av rika överklass tjejer.
Deras kamp har visats tidigare i Skutskärs trakten. Vi har även visat attentaten dom gör!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela