louisbeaggert.blogg.se

A Bitch working at grouphome vandisvägen in Stockholm.

Vikten av välja lägenhet!

Publicerad 2013-12-14 23:00:00 i Allmänt,

Det viktigt att välja rätt lägenhet så du inte hamnar i en schizzo lägenhet som exemplet i köping här! en programmerings lägenhet!
Observera psykos bilarna på parkeringen!
Hotar dom med trilafon så tala om vikten av rätt medicinering och hota med stämning om läkaren inte gör
undersökning med FMRI. Vilket gör din doktor till felmedecinerare om den inte görs. medicinering i fel syfte
är brottsligt. Tänk även på att allt du ser gör sparas vilket betyder att din programmerare kan stämmas  om du inte är nöjd med behandlingen. Dessutom kan även poliser som deltar i aktionen anmälas för skyddande av brottsling osv så dom som tex Mårten från Göteborgs polisen som sysslar tillsammans med Axelsson kan åtalas
inte bara felmedicinering utan även för brott mott mänskliga rättigheter tänk på att det är dom som dokumenterar men är inte dokumentationen ordentlig så fattas bevisning och forskar uppgifter dessutom kan du hämta uppgifter om tex sexuell läggning osv ur bevis materialet dom samlar på sig och åtala dom för tex sterilisering ut hängning  på stan osv ja det finns filmat så varje samtal med dig är spår bart och åtalbart dessutom kan man kontrollera advokater så man som Axelson brukar göra använder sig av elever till jurist programmet vilket är direkt åtalbart! Dom som sysslar med detta är framför allt Umeå professorn Pettersson! Tänk på att alla Pettersson håller på med denna syssla att vända sida på folk och andra försök inom mappningen.
Tänk på att det finns inga A-Filus en a-filus är en A-lagare på parkbänken inget annat!
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela