louisbeaggert.blogg.se

A Bitch working at grouphome vandisvägen in Stockholm.

Blogg

Publicerad 2013-07-01 21:57:57 i Allmänt,

Efter som blogg styrs av Karin så får man tydligen inte publicerade ritade bilder dom kommer att publiceras på andra ställen och resten av Betty baggert maffia också! Men Karin verkar väldigt förtjust i att tonårs flickor poserar i visar upp sig som om man hård drar lagen kan göra sig spridning av barnporr!  Men gänget tycker tydligen det är bättre att tortera samhälls medborgare och tysta demokratiska åsikter vilket tydligen är Sveriges försvars uppgift.
Till ÖB kan jag bara säga du är 20år urtiden information om hjärnmappning ligger redan ute runt om i världen och TMS var nyligen lanserad i hela EU som en behandlingsform med magnetstrålning vilket vem som helst kan använda sig utav utan att ditt lilla mes gäng som inte törs stå och föra debatt på internet för att dom redan vet att dom förlorat alla sina resurser!  
Fjärrstyrning är med dagensteknik snart inte bara något militären klarar av utan även andra. och till Solveig och Karin vi har yttrandefrihet i det här landet. Även om det innebär problem för feminister som grävmaskinen.
Och till Sandberg man lever med vem man vill i det här landet om du och din lilla henade unge inte fattar sånt så kanske ni allihop ska byta yrke! Men det var kul att med den bärbara datorn 1983. Många skolor som sett en sån då! När stencil maskinen fortfarande existerade!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela