louisbeaggert.blogg.se

A Bitch working at grouphome vandisvägen in Stockholm.

Den här bloggen

Publicerad 2013-11-24 21:02:52 i Allmänt,

Den här bloggen är inte till för att förstöra barnsex arbete utan att förstöra för dom fulla människor som tjänar pengar och försöker förstöra för just kärn familjen och försöker hindra folk från att välja vem dom vill inom lagens rå märken
det är alltså medicin bolag KBT utbildningsföretag den är riktad mot varken polis eller utsatta barn "som blir ännu mer utsatta av dessa" eller militären som enhet. Den visar brister och hur fula dessa är dock vissa visas upp med bild dom har förtjänat det i någon utsträckning.
Dessutom så visar bloggen på hur fula människor på just genus vetenskapen kan vara och vilket människoförakt som finns just på den linjen tillägas bör att nästan alla på den linjen på Uppsala har spelat porrfilm i någon utsträckning!
Dessutom visar bloggen den organiserade stats sabotaget mot medborgare i Sverige som är ett av världens mest förföljda folk!
Vi kommer fortsätta granskningen runt dessa områden! Dessutom håller vi på med en chrismas special till en av mina favorit stalker.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela