louisbeaggert.blogg.se

A Bitch working at grouphome vandisvägen in Stockholm.

Fria pengar

Publicerad 2013-11-29 04:33:00 i Allmänt,

Som jurist på DO kan man som per Hölfve och Andreas Lindholm håva in pengar fritt Dom skickar bara ut sin för tryckta mall som standard svar med ett ärende nummer och inprogrammerade underskrifter på det sättet kan kontoristen sköta ärendena medan grabbarna är på golf banan. Dom behöver inte ens bry sig utan säger bara att dom driver frågor som för Sverige framåt alltså du ska som nekrofil blivit diskriminerad i skänkdisken när du pulade dig  efter avslutade genus linjer då har du lyckats få ett ärende men kommer du som man och vill sätta på en dam så tyvärr förbjuder dom dig att föra din talan och gömmer snabbt undan blanketten. Och den lille fula Hiltunen får fortsätta att härja i Sverige en finsk ful liten flygvapen snubbe som har en underbar dam som var med i falu korvs filmen Alltså den svenska klassikern fäbojäntan snacka om att sålt Sverige till tattare!
Men det mest skärmande är att dessa herrar är jurister och håvar in en ganska stor del pengar varje dag!
Men kanske har dom varit och sniffat lite på Hiltunens skönhet på Carter för mycket hon som är med att producera Sveriges pixel konst i sina bilder frågan är om det är ett fall dom tar upp hur många pixlar som räknas eller om Fredrik får hugga huvudet av någon om det är en pixel på ett stort fotografi! osv. Men sargon kunde tydligen inte fortsätta att sniffa på sin fotsvamp Fredrik! Men det är spännande att se hur två personer måste sitta och håva in en ganska stor del pengar på ett avslag!
Men det är roligt att en av dom nämner sin blogg om polisskotten i husby! :) Alla med lite inne vanna vet vilka som är i husby! :) Och att det inte var något nödvärn det kan jag själv intyga när jag låg peppar sprayad och ner slagen i trapphuset av dessa gäng! Men kul att han nämnde genus kriget i sin blogg hur man misshandlar mördar med ordningsmaktens långa arm för att få en homo rörelse i Sverige och försöks råttor till labbindustrin!
Dock kan man ge honom en eloge för nämnandet om hemlösa men det lär ju inte göras något direkt när det är en ganska enkel fråga att bli av med. några arbetskuppor i något område en socialjour. Tillägas bör att social jouren finns redan men det är kanske inte så många som vill uppsöka dom hjärndöda fruntimmer som fått härja fritt i årtionden! utan att någon säger nej till dom. Man behöver bara lyfta på locket på denna avdelning så kommer man se att problemen orsakas inte av brukaren utan av vårdgivaren inte är kompetens och har fel attityd!
Men även om det är långt mellan jobbet och hem så är kanske pappa bättre på att fixa kommunikationen på smidigare sätt med domstolsalen?
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela