louisbeaggert.blogg.se

A Bitch working at grouphome vandisvägen in Stockholm.

Her 4 u

Publicerad 2013-11-29 00:56:00 i Allmänt,

Her 4 U är ett av Västerås skolorna senaste projekt ingen funderar egentligen så mycket på vad dom gör!
Så vi får presentera dom man till verkar bögar av oftast hetero sexuella män genom att åka runt och trakassera äldre som kommer i närheten av deras verksamheter som till exempel badhus. En förespråkare för detta är Mattias tellden en skit som vet att man bränner om karlarna eller damerna på en sekund  i dag är det inte frågan om att matcha läggning utan vem du ska vara attraherad av Penis frakturen har funnits sen mer än ett decennium i Sverige och ingen återfaller utan att försvaret byter läggning vilket varenda KBT idiot kan göra på ett par sekunder.
Jag träffade min vän sen 20år tillbaka i tidens kompis "becky" Hennes kompis från KTH se tidigare inslag  var tydligen med på Bäckby projektet ett projekt för att aspbergare som det heter ska få bättre förutsättningar eller rättare sagt fuska upp några av psykvårdens döttrar med lite mer resurser för att sen aspergarna ska få ett låg betalt jobb på samhall medans psyk ungarna försvinner åt andra håll med chefs jobb inom undan skymda jobb med
hög rang!
Men det är kul att man med alla resurser som språkforskare osv satt ner ett så kallat kraft tag för dessa utsatta grupper! Sen kan man med verklighetens ögon se att så är kanske inte fallet! vilket många lär förstå i framtiden vad till ex HEN bråken är! Men kul är att Jenny fick vara med som modell för skolan Hanna Hs lilla kompis från AVD en riktig mans plågar morsa som fortfarande lever på sten åldern med Maskin saknad och inkompetenta doktorer! säger bara en sak nästa gång får du slänga upp en fin FMRI rings vissning som bevisning! Dessutom så kan din lilla homo pojke sagon hitta en pojkvän själv! Och ja det finns teknik för att komma i håg samtliga 4miljoner tjejer om den som bryr sig! 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela