louisbeaggert.blogg.se

A Bitch working at grouphome vandisvägen in Stockholm.

stats spionaget

Publicerad 2013-11-22 20:14:00 i Allmänt,

Barnporrens stora organiserade stads apparat kan skildras med några bilder från Örebro! Den ökända Jireteg ligan som rekryterar åt Pfeiffer och MSD och dessutom sitter i styrelsen för några Utbildnings företag och KBT företag! glöm inte dom finna lamporna som ger det klassiska skenet över gatan vid mörker!
Det är i bilarna dina pengar hamnar inte i vården!
Lockbetet för folk som vill ha lite mys med flik eller pojkvännen!
 
Bredvid står det lokala dagiset och försöker med försvarets hjälp "tycker inte jag behöver nämna att dessa gossar leker med försvarets pengar! "  Dom försöker sakta med säkert loka över kunderna med magnet system se White tv Magnus Ohlsson. eller att utpressa personerna som besöker dessa affärer på ett eller annat sett som att sätta forskar lag på personerna ett snabbt byte som foi sysslar med. Du behöver alltså bara titta åt hållet där förskoleläraren står sen kommer dom efter dig även om du inte har tänkt snuskiga tankar. Dom snackar sig bara ur skiten och har polisen i ryggen domstol får du aldrig! Man säger man är från FOI sen får du betala skiten. Tjejen på bilden åker runt hela Sverige enbart för just vissa upp sig åt dessa personer! Dom får alltså betalt för att åka till dessa ställen. kanske skulle på peka att tjejen är Rebeccas kompis student en av Hemlin ligan! Det är alltså försvaret som sponsrar! Att du inte kan gå och köpa dig en sexleksak! samma sak som Knutby alltså!
Aroshine Munasinghe
 
 
Männen bakom!
 
Och sist men inte mins den gangstern som till och med rånar förstånds handikappade flickor
på sina handicaps pengar! Varit med och skrivit flera lagar mott svenska män är Tomas 
stora dröm polar med Hanna H och IDA Warg men även Karin Ohlsson många stora blogerskor
använder hanns språkbruk som kan kopplas till psykvården som fittspo men sen är hans gård en av dom sjukaste som funnits flera cancer fall flera som till ex Carro vars pappa dog är kopplade till honom!
Gänget kan ordna fram alla dom mest kriminella i Sverige som varit i aftonbladet!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela