louisbeaggert.blogg.se

A Bitch working at grouphome vandisvägen in Stockholm.

Man dömd för intrång

Publicerad 2014-01-08 19:52:00 i Allmänt,

En man vart åtalad för intrång mot VLT det andra hotet mot just den tidningen kanske dags att lägga ner genus perspektivet och göra sig av med Adolphson så kanske dom får sin tidning mindre hotad i framtiden?
Dom flesta kan nog säkert räkna ut att det åter igen var en snubbe som inte fick knulla och vart jagad av VLT för vad är inte bättre än att åka runt och försöka framkalla brott när man ändå inte har något att skriva? För inte vågar dom skrivit att ett gäng läkare tagit livet av en dam på psykvården det här månaden igen osv eller att psykvården saboterar tillsammans med polisen bilar för att ta livet av personer? 
Eller att den senaste sopp köps kön sträcker sig tio meter till runt hörnet till frälsis. Eller att dom lyckas lura ner ett gäng intresserade fort besökare i fel bergrum för att Hannas pappa inte tycker dom ska vissa rätt. Fast dom som åkt från Katrineholm eller Stockholm kanske ändå inte brydde sig dom var nog mer intresserade av just berg rum än. Om det var rätt bergrum! :)
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela