louisbeaggert.blogg.se

A Bitch working at grouphome vandisvägen in Stockholm.

Sexköps 2.0

Publicerad 2014-01-08 22:57:00 i Allmänt,

Det diskuteras flitigt den nya 2.0 sexköps lagen som ska förbjuda män från att åka utomlands och kvinnor och köpa sig tjejer som det är i Sverige redan men inte så många har läst den gamla lagen till exempel att hyresvärdar ska sparka ut dom som säljer sexuella tjänster. Det betyder att minst 1/3 av psykvårdens personal som bor i hyres bostäder i praktiken kan bli hemlösa. Dessutom om du spelar porr film som en stor del av genus eleverna gjort eller gör så riskerar du att bli hemlös. Dessutom så är det IO med att det står sexuella tjänster stänga samtliga 071 numer med sex anknytning och kasta ut dom från bostäderna. Det är i grund och botten ett sjukt gäng som skrivit lagen som är riktiga hycklare dom som gör allt inom brottslighet som kan tänkas från barnsex till organiserade mord! utan att polisen gör eller bryr sig om vad dom gör dom tittar inte heller i lagboken och verkar mer vara intresserade att tolka den så den ska passa deras affärsintressen i stället för verkligheten. Dessutom är polisen i dag delad i olika grupper med olika tolkningar av lagen. Så den kvinna som sålt sex i Sverige nu för tiden i någon form i Sveriges gränser riskerar att straffas i form av bostadslöshet dessutom så kan man lägga ner samtliga företag som sysslar med verksamheten! Det vill säga även dom som Tomas Whitfieltd är avlägsen med hjälpare till!
Frågan är också dom öppnings ceremonier som hålls på genus inte räknas som ett sexuellt köp så då kan även polisens egen affär Netto "alltså vovve" ägare straffas med vräkning! 
Dessutom blir all handel med sexbyten förbjuden i Sverige eftersom landstinget numera drivs i affärsform!
Men uppenbarligen så var det ett gäng klyftiga herrar Wåhlstedt, petterson, Berg , Ritta  som komponerade Sveriges finaste lag som hälften av kvinnorna struntar i i alla fall inom media sektorn för hur många av dom har inte vikt ut sig spelat rullen eller sålt sex?   Svar nästan alla.
Dessutom finns lagen som säger att du har rätt att ha din läggning i fred i Sverige ett skydd för både homo och hetero. Du kan alltså inte enligt juridiska medel använda dig av schitso stämpel som skydd för byte av läggning!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela