louisbeaggert.blogg.se

A Bitch working at grouphome vandisvägen in Stockholm.

Tja ännu en

Publicerad 2014-01-07 00:06:05 i Allmänt,

Tja ännu en ingen ovanlig biverkning om man går på den där avdelningarna speciellt inte om du varit inlagd då får dom nästan bära ut patienterna.
http://vlt.se/nyheter/vasteras/1.2335506-bristande-rutiner-patient-dog-pa-psyk
Med döds flugorna på vägarna så förstår man som patient inte blir vårdad dessutom så är det ganska lätt att åstad komma en så sak som dessa problem genom till ex Ödem vilket uppstår om man manipulerar med hjärtfrekvensen och puls kurvorna vilket man gör på avdelningarna så personerna blir slöa orkeslösa man kan på det visset förstöra en elit idrotts man på mindre en ett dygn!
Men det lär inte polisen bry sig så mycket om har du kommit till dödens avdelningar med deras porr crew så är du dömd redan. samma dag du stiger in genom portarna experiment kanin dom gör vad dom vill och räkna inte med att du får ha något kvar! 
Dessutom räknar man med att denna åkomma är rätt vanlig man säger att det beror på dom dricker för mycket vatten. Till och med dom dummaste psykos patienter vet att man spelar in känslor som tex hunger, törst och kissnödig osv . Alltså ännu en som blivit mer eller mindre avlivad av neurologerna dom ska väll spara pengar åt dom välbärgade. Det räcker med att titta på arkitekturen runt och på byggnaderna så förstår du att du hamnat i dödens grotta.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela