louisbeaggert.blogg.se

A Bitch working at grouphome vandisvägen in Stockholm.

weden

Publicerad 2014-03-07 15:03:11 i Allmänt,

Familjen weden och deras välgörenhet. För två årsen var claes wededen med carola och fick pris för att han tagit emot och hjälpt ett gäng prostituerade från kardista. Det han inte nämnde var att flickorna var anställda på psykvården i västerås och plockade från den lokala fotbollsklubben.
Dessutom så kastrerar och förföljer claes folk och är medlem i mot barnporen det menas att man åker runt hittar på att någon är peddo man använder dom mest attrativa tjejerna i 16-18 för att få i gång killarna samtidigt använder man sig av försvaret vilket hiltunen står för. sen försöker man sänka åldwr sakta osv för att sen kala dom bögar ställer dom inte upp så blir man torterad och förföljd.
hanna weden agerar lockfågel åker efter folk skrattar åt dom arangerar jippon skriver sin blogg meteroshower som om du läser den kalas du direkt peddo.
pontus weden hans åsikter är att arbetslösa ska leva på någon annan eller luft alltså noll kronor själv har han överflöd och kanske skulle prova socialbidrag eller det sämre sjukbidraget...
ann charlott weden jobbar åt polisen kan inte enns följa lagen annardnar jippon åt polisen.
Familjen är medlem i g20 en organisation som säljer mäniskor till behandlings företag under täck mantel av cykelklubb.
Dom har även johan med i g20 och en snubbe som jobbar på Mälarenergi det är alltså denna klubb som står för barnporren i västerås. claes och mälarenergi till höger till vänster försvaret spannare. Dom har även jannson i sin grupp.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela